Benim en cok istediğim ozelliği yazıyor ve gerisini size bırakıyorum, herkes beklediği bir fonksiyonu yazsın. Ben profilimi sadece istediğim kitleye gostermek istiyorum, oyle engelle falan uğraşmadan. İnstagram da isteğe bağlı yaş sınırlaması olmalı ve bunun ayarını biz yapmalıyız. Atıyorum 20-55 yaş arası kişiler benim hesabımı ve yaptığım yorumları gorebilir ya da yorumlarıma cevap yazabilir gibi. Bu ayara takipcilerin dahil edilip edilmeyeceği de sorulmalı. Bir paylaşımın altına yorum yazıyorsunuz ve pat diye bir velet gelip kufurler savurabiliyor, bir tokat atsanız olecek olan el kadar cocuk ağza alınmayacak şeyleri size sıralıyor. Ben coluk cocukla muhatap olmak istemiyorum, bunları gormekte istemiyorum. Baktınız veletin birisi yaşını buyuk gosteriyor, şikayet edildiğinde kademeli olarak 3-5-15 gun hesabı yorumlara kapatılacak mesela. İnsanların bir şekilde hadlerini bilerek yetişmeleri gerek, ne yazık ki bunu sert bir karşılık ya da ceza yoluyla oğrenmeleri gerekiyor. __________________