Pes 2oo8 Sorunu Help Me
Oyun Yardım0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Pes 2oo8 Sorunu Help Me
-
27-09-2019, 03:30:43Kayıtlı ÜyeArkadaşlar bu konuyu neredeyse her yere accam llutfen yardım edin size yaptıgım her şeyi anlatıcam bi cozum bulun Şimdi arkadaşlar gecen gun pes 2008 aldım 2 cd lik bi wersiyonunu yapmışlar şimdii oyunun kurulumu hakkında hic bilgi wermemişler cdyi takar takmaz setup gelior yukluorum 2 cd istior onuda takıp yukluorum we bitince ms-dosta bi yazı cıkıor dewam etmek icin bi tuşa basınız basıorum bişiler yukluor yaklaşık 45 dk sonra dier biten setupta bi yazı yazıo yukleme hatasız tamamlandıktan sonra oyunu kurdunuz yerdeki yuklemeyi tamamla.bat dosyasını calıştırın dior we ordaki C:/programfiles/konami/pes 2008 i C/program files/pes2008/ olarak deiştirin dior yapıorum bitior we msdosta yazı cıkıor oyuna masaustunden başlayabilirsin die kapıorum onu sonra 2inci cd de yuklenmesi gerekenler die klasor war onların hepsini yukluorum oyunu acıorum siya bi ekran gelio sonra takılıo dewam etmio hic bi hata da wermio lutfen yardım edin yardım edeni repe boğcam __________________