Arkadaşlar;
Bugune Kadar USA,İngiltere gibi bildik ulkeler hakkında bu Forumtr ortamında bilgi sahibi olduk.
Ben bugun sizlere Turk dostu bir ulkede alternatif bir eğitim seceneği vermek istiyorum..
Ulkemiz ARJANTİN.
Turkleri cok seven ve VİZE sorunu olmayan bir ulke ARJANTİN..
Bizim acımızdan diğer ulkelere gore cok hesaplı ve ucuz.
Tek olumsuz yanı 14 saat gibi bir ucak yolculuğunun olması.
Ancak Dunyanın en guzel 7 şehirinden biri secilen BOUNES AIRES bu yolculuğa inanın değer.
Şimdi gelelim eğitim hakkında ki alternatife.
Buradan 50 mesajım olmadığı icin link ve adres veremiyorum maalesef ama ilgilenen ama gercekten ilgilenen arkadaşlar bana mesaj atabilir daha detaylı bilgi verebilirim..
Arjantinin resmi dili İspanyolca
Cok guzel bir okul (insanın evi gibi) bu okulda İspanyolca ,İngilizce ve Tango eğitimi verilmekte
Konaklama ve yemek dahil bir eğitim kurumu.
Biz Guney Amerikaya uzak olmamızdan dolayı İspanyolcayı cok konuşulan bir dil olarak bilmesek de dunya uzerinde bu dili resmi dil kabul etmiş bir cok ulke var..
İspanyolcanın yanı sıra İngilizce ve Tango dans eğitimi veriliyor..
Ama İngilizce eğitimi mukemmel.
Şunu bilmenizi isterim ki bizde ocak ayı kış iken Arjantinde yaz ayları yaşanmakta yani kışın ortasında yaz keyfi inanılmaz guzel bir ortam ..
Universite eğitimi , iş fırsatları hakkında bir başlangıc noktası olabilir sizin icin.
Daha detaylı bilgi icin bana mesaj atabilirsiniz ama lutfen ciddi olanlar mesaj atsın cunku burada
hicbir ticari amacım olmadan sizlere yardımcı olmak istemekteyim..