Selamun Aleykum Arkadaşlar. Oyunu pencere modunda acmayı denediğimde sağ altta hata cıktıgında goruntu bağdaştırıcı yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye bi hata cıktıgını farkettim hatayı arastırdıgımda win 7 de cıkıyomus bu hata win 10 yukledim pc ye bi daha actıgımda sıkıntısız 2 saat fln oynadım kapattım sonra yeniden actım oyundan atma sorunu ile karsılastım hata vermiyodu iyi en azından directx hatası vermiyor falan dedim, sonra biraz daha deneyince directx hatası verdi 2 kere, hala deniyorum directx hatası vermiyor sanırım verdikten sonra otomatik olarak hatayı kapatıyo pc bi garip şeyler oluyor anlamış değilim, driverları silip yukledim internetteki tum cozumleri uyguladım fakat işime yaramadı. Arkadaşlar bir de, 8 gb ram i olupta bu sorunla karşılasan varmı benim ram 4 gb belki sıkıntı o yuzdendir 8 gb ram i olupta sorunla karsılasan varsa yazabilir mi? Eğer yoksa 8 gb a yukseltmeyi duşunuyorum. Bypass yontemi ile sıkıntısız oynamıştım oyunu, orjinal aldım hatayla karşılasıyorum bu nasıl iş arkadaş. http://i68.tinypic.com/1675r3b.png __________________