konuyu doğru yere acmışımdır umarım değilse modlar uygun yere alırlar sanırım neyse benim sorum şu şuana kadar 4. bolume kadar nerdeyse problemsiz şekilde geldim..ama bu 4. bolumde yani carentan counter attack bolumunde takıldım burayı mumkun değilim gecemiyorum tam 5 gundur.. youtube dan videoları izledim ve gordum ki şu para olayı ve munitions surekli yuksek oynayanlarda..adamın parası 1000 civarındayken benim hep 100 civarında nedense pek artmıyor artsa da cok yavaş şekilde artıyor ve adam uretemiyorum..bunu hileyle mi yapmışlar nedir anlamadım yoksa oyun icinde yukseltmek icin başka bir şey mi yapılıyor..bu konuda bilgisi olan var mı..nasıl yukselticez bu puanları.. mesela belirli bir bolgeyi bombardımana tutuyorum ama tekrar yapmak icin 200 munitions olması gerekiyor bir daha 200 e gelmiyor bir turlu..izlediğim videolarda adamlar arka arkaya nerdeyse bombardımana tutuyor duşmanı..cok seri şekilde puanlar yukseliyor..sinir krizleri gecirmek uzereyim..5 gundur gecemez mi bir insan ya bolumu o bolumu gecen arkadaşlar biraz yardım edebilir mi orayı nasıl savunuyoruz..her şeyi deniyorum ama yok abi tam 1-2 dakika kala her yeri ele geciriyor adamlar bir de oyun da kamera acılarını nasıl değiştiriyoruz.sağa sola falan yardım edenlerden şimdiden allah razı olsun __________________