Merhaba.. Sorunumu anlatacak daha uygun bir başlık bulamadığım ve forumda arama yapıp uygun bir başlık yada konu bulamadığım icin , en uygun forum bolumunun bu olduğunu duşunup , sorunumu bu bolum altında dile getiriyorum. Yanlış bolume actıysam şimdiden kusuruma bakmayın.. Sorunum şu: Ben uzun zamandır tagged.com kullanıcısıyım.. Siteye girişte hicbir sorun yaşamıyorum. Fakat bir gun giriş yapmak istediğimde : '' Sorry. The account for that email address was canceled and can't be accessed'' uyarısıyla karşılaştım.. Kısacası hesabım kapatılmış.. Sosyal ağ kurallarına aykırı davranmadığım halde karşılaştığım bu olay sonrasında, tekrar uyelik aldım. Yine siteye girişte sorun yaşamadım. Resimlerimi ekledim. Arkadaşlarımı ekledim. Fakat yaklaşık 1 saat sonra yine hesabım kapatıldı.. Tekrar yeni bir mail ve yeni bir uyelik alıp bu sosyal ağa uye oldum. Tekrar resimlerimi ekleyip arkadaşlarımı ekledim. Aradan 1 saat civarı bir sure gecti ve yine hesabım kapatıldı.. Yaşadığım sorunu anlayamadım. Bu sosyal ağa uye olan bircok arkadaşım var fakat hicbiri bu sorunla karşılaşmadı.. Siteye girişte bir sorunum yok, fakat uyeliğim 1 saat icinde kapatılıyor.. Sorunumu dile getirip, cozum bulabileceğim bir forum ararken, arkadaşım Turkiye'nin en buyuk forumumun frmtr.com olduğunu , burada sorunuma cozum bulabileceğimi soyledi. Bende foruma uye oldum, sorunumu dile getirdim. Eminim duyarlı arkadaşlar yardımcı olacaktır.. Şimdiden teşekkur ederim.. __________________