Bir şirket tarafından Facebook uzerinden okullar arasında desteklenme sayıları baz alınarak bir yardım kampanyası duzenlenmekte. Belirlenmiş bazı oduller var, bu oduller icin belirli desteklenme sayıları oluşturulmuş. Okul olarak bir projeksiyon makinası icin 1100 desteklemeye ihtiyacımız var ama şuan sadece 369... Her gun boş şeyler icin saatlerimizi ayırdığımız facebook uzerinde sadece 1 dk ayırarak burdaki oğrencilere biz de yardım edebiliriz. Lutfen desteklerinizi esirgemeyin. Yapmanız gerekenler: Facebook sayfanız acıkken; 1- "Favori canım okulum" aramasını yapın, 2- "Uygulamayı gor" butonunu tıklayın, Uygulama tanıtım sayfası acılacaktır. 3- "Uygulamaya git" butonuna tıklayın, uygulama icin izin isteyecektir. 4- "İzin ver" butonuna tıklayın, uygulama anasayfası acılacaktır. 5- Menuden "okullar" kısmını secin, kayıt isteyecektir. (Kayıt cok basit,sadece "yaşadığınız yeri" gireceksiniz ve "begeneceksiniz".) 6- Kayıttan sonra destekleme sayfasına gitmek icin bir link cıkacaktır, onu tıklayın. 7- Okullar listesi acılacaktır, bizim okulumuz "232." sırada. "Destek ol" butonunu tıklamanız yeterli. Adımların zaman alırmış gibi gorunduğune aldanmayın,bazı arkadaşlar sorun yaşadıklarını soyledikleri icin ayrıntılı anlatmak istedim. Kayıt sayfasında beğenmeyi unutmayın,hata veriyor! Lutfen bu yardımınızı esirgemeyin arkadaşlar,sayenizde Kars/Sarıkamış'da 500 oğrenci bir projeksiyon makinasına sahip olabilecek! Ayrıca bu başlığın guncel tutulması gerekiyo ne yazık ki, dolayısıyla başlığa cevap şeklinde duşuncelerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum. Şimdiden destek veren herkese o cocuklar adına cok teşekkur ederim... __________________