Merhaba arkadaşlar... Tea Party gorevi bir cok kişinin başına dert acmış durumda. İnternette turkce kaynak pek fazla bulamadım. O yuzden sorun yaşayan arkadaşlara yardım etmek istedim. Aslında bu gorevde sorun pek fazla yok ama Optional Objectives kısmı biraz zor. Ozellikle "Throw redcoasts into the water" kısmı. Kutuları nasıl atacağınızı anlatmadan direk "Muskul assisasination" ve diğerini soylicem. Muskul icin elinize bir tufek alın (Askerlerin kullandığından). Daha sonra geminin kenarına cıkın. Gemiye kıyıdan koşan askerlerden biri geldiğinde Sağ tuş+Sol tuşa basın. Kendisi işini gorecektir. En onemli kısıma geldik. Redcoast'ları denize itme kısmına. Bunun icinde denize yakında tarafta durun ve size saldırdıklarına E'ye basın. Hamleyi savuşturmadan goruntu yavaşlıcak işte o anda yon tuşlarına (deniz tarafına doğru) basarken yeniden E tuşuna basın. Sakın Sol tık'a basmayın o zaman adamı oldurursunuz. Bize gereken adamları suya atmak. Umarım yardımcı olmuştur. Kolay gelsin... __________________