Facebook'ta Bir Mesaj Geldi Yardım Lazım !
Facebook0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook'ta Bir Mesaj Geldi Yardım Lazım !
-
27-09-2019, 03:20:45Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar. Her zamanki gibi ilk olarak burayı tercih ettim bu konu hakkında yardım almak icin Bu mesaj facebookta bir arkadaşıma geldi. Kapanan sayfasını acması icin bunları yapması lazım ama biz tam olarak anlayamadık. Daha acık ve net anlatabilirmisiniz acaba ? Foto ekliyemiyorum. Bu hoşuma gitmedi ama elbetki bir cok sebebi var. Bende metini koydum. İşte Buyrun O gelen metin altta ! Merhaba, Ne yazık ki, formu gonderirken zorunlu bilgilerin tumunu doldurmadığınız icin kimlik doğrulama isteğinizi işleme koyamayacağız. Sayfanızı doğrulatmak icin lutfen aşağıdaki yontemlerden birini secin: 1. Temsil ettiğiniz unlunun, markanın veya işletmenin resmi internet sitesine, Facebook Sayfanızın bağlantısını iceren bir kart veya Hayran Kutusu ekleyin. Bir kart oluşturmak icin lutfen şu adresi ziyaret edin: (buradaki link kart işlemi icin ama mesaj az koyamıyorum) 2. Kişisel Facebook hesabınıza, Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşla resmi olarak ilişkili bir e-posta adresi ekleyin. Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşu yonetmeye yetkili olan şirketin (orn. yonetim veya halkla ilişkiler firması ya da yapım şirketi) e-posta adresini de ekleyebilirsiniz. 3. Kişisel Facebook hesabında, Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşla resmi olarak ilişkili bir e-posta adresi olan birisini Sayfanıza yonetici olarak ekleyin. Lutfen bu doğrulama yontemlerinden birini tamamladıktan sonra, bize yanıt verin ve ilgili tum detaylarla birlikte hangi seceneği sectiğinizi bildirin. Birden fazla e-posta gondermenin, daha hızlı bir yanıt sağlamayacağını unutmayın. İsteğinizi gonderdikten sonra, sıraya alınırsınız ve isteğinize uygun şekilde yanıt verilir. Sabrınız icin teşekkur ederiz. Facebook ile iletişime gectiğiniz icin teşekkurler, __________________