Oyun Cokmu Zor-FPS oyunlar icin tavisyeler
Oyun Yardım0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Oyun Cokmu Zor-FPS oyunlar icin tavisyeler
-
27-09-2019, 03:20:39Kayıtlı ÜyeArkadaşlar ben yıllardır pc oyunun oynarım.Bir cok oyunu bitirdim. Burada sizlere altın kuralları anlatmaya calışacağım.am unutmayın.Şiddet iceren oyunları oynamanız asla tavsiye edilmez.Ozellikle 18 yaşından kucukseniz. 1-Mutlaka Saklanın Şarjor değiştirirken,canınız azaldığında mutlaka saklanın. Unutmayın siz rambo değilsiniz.Ozellikle askeri simulasyonlarda. 2-Mermiyi Harcamayın Merminizi boş yere harcamayın.Duvarlara isminizi yazmaya calışmayın. Yerdeki olu duşmanlara ateş etmeyin.Boş yere varilleri patlatmaya calışmayın. Duşmanın her zaman ya kafasına nişan alın yada ayağına. 3-Bombaları 3 saniyeden fazla tutmayın israf etmeyin Bombalar 3 saniyeden sonra bazı oyunlarda elinizde patlayabilir elinizde tutmayın. Bombaların nasıl patladığını gormek,onlarla basketbol oynamak yada onları taş niyetine atmak icin kullanmayın.Ozellikle bombayı bir duşmana değil 10 duşmana harcayın. 4-Sessiz olun bıcak kullanın Elinizde bıcak var.Ortam sessiz.Ve siz elinizdeki butun mermiyi sağa sola sıkarak duşmanları olduruyorsanız........Siz iyi bir oyuncu değilsiniz. Sessizi ortamlarda mermileri tek tek kullanın.Susturucu varsa kullanın. 5-En son vurulduğunuz yeri unutmayın. Sizler en son vurulduğunuz yeri asla unutmamalısınız.Orayı unutmayın ve farklı yollar kullanın. 6-Ateş altındayken bir yere saklanın ve cokun Ateş altıda mutlaka eğilin.Elinizdeki cephane bu durumda cok onemlidir. 7-Gelen bombaları geri atın Gelen bombaların duşme saniyesini hesaplayın.Ona gore elinize alıp atın. 8-MP haritalarda...... Multiplayer oyunlarda arkadaşlarınız ile hareket edin.En son nerede vurulduğunuzu nasıl vurulduğuzu oğrenin. 9-Oyun akıcı değil ise Ayarlardan en iyi kıvamı bulmanız şarttır.Donanımızın kalitesine gore bir ayar secmeniz onerilir. 10-Ve oyun oynarak vakit gecireceğinize; -Kitap okuyun -Resim yapın -Bilim ile uğraşın -Araştırmalar yapın __________________