Bilgisayarım onceden Win7 Starter sp1 di win7 ultimate yaptım gerekli her programı yukledim pack v1.1 v1.2 v 1.3 hepsini teker teker kurdum punkbuster ı kurdum directx9 u kurdum directx 10 u kurdum ama bir turlu sorunu cozemedim. virus programlarımı tamamen sildim. Sorunum Cod2 MP simgesine tıklıyınca siyh bir ekran geliyor ve Programı kapat diye secenek geliyor. Net bir hata olsaydı fotosunu alıcaktım ama bi hata adı vermediğindne fotoda alamıyorum. Lutfen yardım edin. EK: Arkadaşlar oyunu calıştırdığımda şoyle bir hata alıyorum : CoD2 MP 1.0 build win-x86 Oct 6 2005 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: C:\Windows\system32/main C:\Windows\system32/raw C:\Windows\system32/raw_shared C:\Windows\system32/devraw C:\Windows\system32/devraw_shared File Handles: ---------------------- 0 files in iwd files ERROR: No languages available because no localized assets were found Error during initialization: Couldn't load default_mp.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder. Nedir bunun caresi lutfen bilen biri yok mu? __________________