Hesabını dondurmuş birini nasıl engellerim? (Acil yardım)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Hesabını dondurmuş birini nasıl engellerim? (Acil yardım)
-
27-09-2019, 03:13:03Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar, Ben kişi listemde olup da hesabını dondurduğu icin arkadaşlarım arasında goremediğim bir kişiyi engellemek istiyorum. Sebebi de şudur: Hesabını dondurmuş olan kişi dondurduğu hesabını bir sure sonra aktif ederse size tekrardan "Arkadaşlık Daveti" gelmiyor. Haliyle de siz o kişi artık listenizde yok, zannediyorsunuz. Ama hesap aktif edilince tekrar listenize geliyor ve duvarınızda yazılan her şeyi gorebiliyor. Benim başıma geldi. Ve hesabını donduran kişi aramalarda da cıkmıyor. Arada bir duvarda neler paylaşıldığını, neler yazıldığını, gormek icin hesabı aktif edip tekrar dondurabiliyor. Benim onu silmem icin onun hesabını aktif ettiği zamanı denk getirmem lazım. Bu da imkansız. Gec bir vakitte gelip en son gonderilere bakılıp tekrar hesap donduruluyor. Hsabını dondurmuş olan kişi aramalarda da gorunmuyor. Ben onu kişi listemden nasıl cıkartıcam ya da hesabını dondurmuş olan kişiyi nasıl bulup da engelleyeceğim. (Aramalarda cıkmıyor!) Yardım bekliyorum!!! __________________