Oncelikle merhaba arkadaşlar.Gecen gun indirdiğim lord of the rings conquest oyunununda yaygın bir sorunla karşılaşdım.İnternetten yerli forumlardan yabancı forumlardan araştırdım.Ve benimle birlikte bir suru kişinin de aynı sorunu olduğunu gordum.Peki sorun neydi.Oyunu acarken girişde karşımıza sadece siyah bir ekran ,imlec gorevin de olan bir kılıc ve arka fonda da savaş sesleri,muzik .Anamenu bir turlu karşımıza gelmiyor bunlardan başka hic bir goruntu oluşmuyor. Cozumler arasında c rack değişimi ve ekran kartı driverının son surumunun yuklenmesi gibi oneriler olsa da hic birinin işe yaramadığını gordum.Bazıları da ekran kartının pixel shaderının versionun 2.0 olduğu icin boyle bir sorunun oluştuğunu soylemiş.Ama hicbişey belli değil. Eminim ki aranızda aynı sorunu yaşayanlar da vardır.Eğer cozumunu bulmuşsanız veya nasıl cozulebilceği hakkında fikri olan varsa paylaşırsa minnettar oluruz.Aynı sorunu yaşayan onlarca insan vardır belki.Ayrıca oyunu oynayanlar a da bir sorum olcakdı ekran kartlarının pixel versiyonları hakkında acaba herkesi 2.00 dan fazla mı diye. Not :Aranızda moria da takılan arkadaşlar varsa cozumunun sağlam bir c rack olduğunu belirtiyim belki işinize yarar (: Şimdiden teşekkurler. Not :Gormeniz icin fotoğrafını cektim fakat sadece siyah ekran cıktı imlec gozukmuyordu fotoğrafda, imlec olduğundan kaynaklansa gerek Umarım anlatabilmişimdir sorunu.Şimdiden teşekkurler. __________________