Facebook Hesabim Kapatildi ve Hala Acilmiyor Yardim Lutfen...
Facebook0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook Hesabim Kapatildi ve Hala Acilmiyor Yardim Lutfen...
-
27-09-2019, 03:07:41Kayıtlı ÜyeFacebook'a girmeye calisinca bu yazi cikio Hesap Devre Dışı Hesabınız kapatılmıştır. Herhangi bir sorunuz veya kaygılarınız varsa burayadaki SSS sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Facebook hesabim kapatildi ve attigim msjlara ragmen ne cevap geldi ne facebook um acildi. Su email adreslerine msj attim: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] İngilizce olarak msj attim ayretten kimligimin hatta pasaportumun fotosonu bile attim ama cvp dahi gelmedi.O facebook bnm icin cok onemliydi cunku bulmamin cok zor oldugu bircok ilkokul arkadasim ve elimde, telefonumda olmayan fogtoraflarim mevcuttu.Yazdigim msj suydu : Hi Admin My Facebook profile disabled by You but I never shared something illegal and wrong.I apologize if I made something wrong without being aware of the opening of my account without my account .Because have many photographs and primary school, my friends have found it difficult to account.Respectfully request that the information. My Name:................ My E-mail Adress:.............. (Note:I uploaded my identity's photos because this is my own real account) bu kdar iyi ingilizce yazmama ragmen cvp wermediler.Eger yardim edebilecek varsa acil olarak yardim istiyorum yardim edenlere simdiden cok tesekkur ederim.Hayırlı Forumlar... __________________