FMAVIPFF Facebook Adminler ======>
Facebook0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- FMAVIPFF Facebook Adminler ======>
-
27-09-2019, 03:07:34Kayıtlı Üyearkadaşlar yeni FMAVIPFF cıktı.Acılımı şu: FACEBOOK Master Admin Very Important Person for FACEBOOK Turkcesi FACEBOOK Ust DUzey Admin ve FACEBOOK İcin Cok Onemli Kişi Turkce acılımı sacma geliyor ama İngilizce bilenler mantıklı olduğunu gorursunuz.Bu kişilerin amacı Facebook'ta şacma, yalan yanlış sayfaları ve programlarla değiştirilen yazılarla yapılan sahte resimleri barındıran sayfaları ortadan kaldırmak.17 adet Turk FMAVIPFF Facebook'ta goreve başladı.Şu an bir sayfaya yazılan mesajı size aktarıyorum: Facebook c2010 asla boyle bir hataya duşmez... Facebook yonetim yururluğunde boyle bir uygulama yoktur.Bu resmin Paint adlı Microsoft sahipli uygulama ile yapıldığı tespit edilmiştir. Bu sayfanın kullandığı resimdeki hata şudur: "video yu" Lutfen bu sayfaya inanmayın sayfa en kısa surede kapatılacaktır. Facebook c2010 FMAVİPFF (Facebook Master Admin Very İmportant Person for Facebook) ADMİN LİSANSI:70981567234 FMAVİPFF sakın en altta lisansını gormediğiniz kişi admin değildir ve adminin mesaj yazdığı yere yazdıktan sonra otomatikmen şoyle bir mesaj gelir: FMAVIPFF'nin ne olduğunu bilmiyorsanız ziyaret edin ==> http://www.google.com.tr/#hl=tr&sour...3bf1203febd00c (Bu mesaj bir adminin yazdığı her mesajdan sonra o sayfaya otomatik olarak yazılır.Eğer bunu değiştirmek istiyorsanız veya gereksiz yorum olduğunu duşunuyorsanız lutfen şu adımları takip edin: HESAP==>YARDIM MERKEZİ==>ANKETLER ADMİN LİSANSI:70957347894 FMAVİPFF __________________