Arkadaşlar; Ben coğu kez oyun indirdim.Ve cok kızdığım konular oldu..Lutfen az dikkatli olsak olmaz mı?Bunlardan bazıları; 1)Oyun verirken dikkat edelim.Oyunların bazıları rar,zip vs. gibi oluyor ve bunların şifresi oluyor.Bunları verirken şifresinide bulmaya calışalım. 2)Verdiğiniz oyunları yuklerken oyunun kendi şifresi oluyor.Ornek verecek olursak manhunt diye bir oyunu pc'me indirdim.Ve oyun şifre istiyor, bende şifre araştırdım. Ciddi soyluyorum bu oyunun şifresini cok aradım,ama bulamadım. Ve de en sonunda oyunu sildim. Bunun gibi cok hatalar oluyor.Arkadaşlar lutfen az daha duyarlı olalım.Actığımız topicleri hic olmazsa 3 gunde bir kontrol edelim.Sorunu olan oyunları kaldıralım.Duşunsenize oyunu kac saat boyunca indirmek icin uğraşıyoruz, ve en sonunda indiğinde hevesli bir şekilde oyunu yukleyeyim de oynayım diyorum.Ama nedense şimdiye kadar indirdiğim oyunların hepsinde bir arıza oldu. ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN. BEN SADECE AZ DAHA DUYARLI OLUNSUN DİYE SOYLUYORUM __________________