Paysafecard ve Visa Hediye Kartı Steam'da nasıl kullanılır?
Oyun Yardım0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Yardım
- Paysafecard ve Visa Hediye Kartı Steam'da nasıl kullanılır?
-
27-09-2019, 03:00:20Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar, birkac gun once Steam'dan kredi veya banka kartsız nasıl alışveriş yapılacağını araştırırken, Paysafecard'lara rastladım. Biraz daha bilgi edinince Turkiye'de Faturamatik vb yerlerde bulunduğunu, 16 haneli bir pin olduğunu oğrendim. Hatta Steam bile kabul ediyor yazıyordu sitede. Gelin gorun ki, Paysafecard'lar Turkiye'de Steam uzerinden kullanılamıyor. Odeme seceneklerinde adı yok. Buna canım oldukca sıkıldı, hele bir de bu haberi evimden 400 metre otede bir yerde satıldığını oğrendikten sonra duyunca. Nerelerde gecerli olduğuna baktım, ona gore proxy de alıp TOR'dan bağlandım fakat Paysafecard'ı secip son aşama olan odemeye basınca bir sorun oluştu mesajını alıyorum. Diğer yontemlerle ilgili bilgi edinmeye calışırken, Visa hediye kartlarının gecerli olduğunu bir cok yerde okudum. Fakat, İstanbulda hic bir yerde rastladım mı hatırlamıyorum. Soruya gelirsek, Paysafecard'ları bir şekilde Steam'da kullanmanın yolu var mı, ve İstanbul'da Visa hediye kartlarını nereden bulabilirim? Şimdiden teşekkurler. __________________