Facebook'ta Sakın Bunları Uygulamayın Hesabınız Kapatılabilir
Facebook0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook'ta Sakın Bunları Uygulamayın Hesabınız Kapatılabilir
-
27-09-2019, 02:55:57Kayıtlı ÜyeALINTIDIR! Merhaba arkadaşlar daha onceden paylaşım yapıldı mı bilmiyorum. Ancak Facebook hakkında birkac dikkat ederek hesabınızın kapatılmaması icin bunları yapmaktan vazgecin 1 ) Sahte hesap acmak icin genellikle ( Fotograflar alıyorsunuz ) Evet buraya kadar sorun yoktu. Kafamıza gore alabiliyorduk . Şuan hicbir şekilde . ( İnstegram Resimleri Yeni hesabınıza eklemeyin inanın 1 saate hesabınız kapatılabilir Kısacası İnstegram fotolarını hesabınıza aktarmayın 2 ) Facebookta hesaplarımız eskiden uyduruk isim olarak yapabiliyorduk Mesela Ahmet İzmir'li ... gibi . . Ancak acmış olduğunuz hesapta herhangi bir şikayet geldiği taktirde hesabınız kapatılıyor. 1 kişi şikayet bile kapatılmasına sebep oluyor 3 ) Bir ( IP adresinden ) facebook genelde bir kere giriyoruz. Arada kacamaklıklar yapıp Vpn ile giriyoruz .. Yeni uygulamada yeni actığımız vpn ile hesabınız kitleniyor. Ana ıp de kitlenmiyor. Lakin belli bir fazla keşilde vpn olarak girdiğimiz taktirde. Hesabınız tamamen kapatılıyor 4 ) Arkadaşlarınızla fotograf cekip facebook atarken 2 kere duşunun. Arkadaşlarınız ile cekilen fotograflarda. Şayet kendi fotografını sizin hesaptan şikayet edebilir ve şayet sima ile benzer kendi hesabı var ise tamamen hesabınız kapatılıyor . 5 ) 5. olarak soylediğim sadece soylenti. Doğrulugunu bilmiyorum şayet bilginizin olması icin soyluyorum . F12 consol ile kod giriyoruz arkadaş kasma otomatik iptal vs vs ... ancak facebook bu iptal yada ekleme hizli otomatik olarak algılayıp belli algromatrik şekilde uyulmadığı icin hesap tamamen kapatılıyormus 6) Reklam verdiniz borcunuz bulunmakta .Aman bunlamı ugrasacak demeyin . Ip adresini belli zaman tesbit ediyor ve yeni hesap acmada sıkıntılar yaşatıyor. Misal hesap actınız herhangi ufak bişeyde sizden surekli doğrulama kod isteyebilir dikkatli olmanızda fayda var Sizlerinde eklemek istediğiniz durumlar varsa ekleyebilirim . Bende oldu diye sizde de olacak diye kaide yok ancak bilmenizde fayda olduğunu duşunuyorum __________________