Spotify geri adım atmak zorunda kaldı!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Spotify geri adım atmak zorunda kaldı!
-
27-09-2019, 02:45:15Kayıtlı Üye40 milyondan fazla şarkıya ev sahipliği yapan ve dunyanın en populer cevrimici muzik servisi olan Spotify, 200 milyondan fazla kullanıcısı bulunduğu icin uygulama uzerindeki kucuk değişiklikler bile buyuk sorunlara yol acabiliyor. Gecen ayın sonunda Spotify’ın tasarımında kucuk bir değişikliğe gidilmiş ve bu kapsamda o anda calan parcanın goruntulendiği “Şimdi Calınıyor” sayfasında yer alan, parcanın tekrar dinlenmesini sağlayan “Tekrarla” seceneği kaldırılmıştı. Spotify tasarımda yaptığı değişikliği geri aldı! Kullanıcıların Tekrarla seceneğine ulaşabilmesi icin sayfanın ust kısmında yer alan uc noktaya tıklayarak menuyu acması gerekiyordu. Ancak, Spotify’in topluluk sayfalarında bircok kullanıcı bu durumdan hoşnut olmadığını belirtti. Bu kapsamda yaklaşık iki haftalık bir bekleyişin ardından ” Tekrarla ” butonu tekrar eski yerine eklendi. Tabi, bu tasarım değişikliğinin tum kullanıcılara ulaşabilmesinin birkac gun surebileceği dile getirildi. Ocak 2019 verilerine gore Spotify’ın toplam kullanıcı sayısı 200 milyon. Ucretli yani Premium abonelik satın alan kullanıcıların sayısı 87 milyon, ucretsiz bir şekilde servisi kullananların sayısı ise 113 milyon seviyesinde. İnternethaber __________________