Facebook hesabım kapatıldı. Yardım! +rap
Facebook0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook hesabım kapatıldı. Yardım! +rap
-
27-09-2019, 02:41:23Arkadaşlar arkadaşım facebook uma girip benim tanımadığım kişilere arkadaşlık isteği gondermiş. Facebook da hesabımı kapattı. Facebook a e-mail yolladım.Facebook hesapları oncelikle kişilerin gercek hayattaki arkadaş cevresi ile ozgun iletişim kurması icindir. Facebook'taki diğer kişilere karşı davranışlarınızın uygunsuz olduğu tespit edildiği icin hesabınız kapatıldı. Yasaklanan davranışlardan bazıları şunlardır: • Tanımadığınız kişilere arkadaşlık istekleri gondermek• Yabancılara istenmeyen, rahatsız edici Gelen Kutusu mesajları gondermek• Siteyi flort veya iş amacıyla başka kişileri aramak ve mesaj atmak icin kullanmak Yapılan araştırmada bahsedilen bu davranışlardan birini (veya birkac tanesini) gercekleştirdiğiniz gozlemlenmiştir. Durumunuzu gozden gecirdikten sonra, davranışınızın Hak ve Sorumluluklar Bildirimimizi ihlal ettiğini belirledik. Lutfen hesabınızın tek bir şikayet uzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız. Hesabınız hicbir nedenden dolayı etkin hale getirilmeyecektir. Ayrıca, kapanan hesaptaki butun veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması mumkun değildir. Bu karar kesindir. Anlayışınız icin teşekkurler,Bu şekilde bir cevap geldi. Bundan sonra bu hesabımı geri alma şansım varmı. Lutfen yardım edin cok onemli benim icin. Teşekkurler şimdiden... __________________