Tweetine Bandım
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●33 Görüntüleme
-
27-09-2019, 02:34:30İsmail YK'nın Facebook şarkısından sonra bu da oldu. Yonca Evcimik'ten Twitter icin şarkı yazdı. http://www.timsah.com/Yonca-Evcimik-...im/N0MTTLBus99 Bu şarkılar cok sacma geliyor bana sizlerinde yorumlarınız esirgemeyin lutfen. Tweetine Bandım Şarkı Sozu Tweetine tweetine tweetine tweetine tweetine Hey hey hey hey Followda ettim guzellerin coğunu Aman amannin aman Tweet zekası ince beynin guludur Amanin yandım amanin, amanin amanin yandım Tweetine tweetine tweetine bandım Retweet mi sandın reply edip yazdım Tweetine tweetine tweetine attım Retweet mi sandın reply edip yazdım Hey hey hey hey Facebooktan giriyor bir durtme Aman aman amannin aman Sen kiminle ilişki halindesin Amanin yanındım amanin, amanin amanin yandım Tweetine tweetine tweetine bandım Retweet mi sandın reply edip yazdım Tweetine tweetine tweetine attım Retweet mi sandın reply edip yazdım Hey hey hey hey Tweet vikte gordum yarin boyunu Aman amanin amman Facobookunu hacker kapmış gordun mu? Amanin yanındım amanin, amanin amanin yandım Tweetine tweetine tweetine bandım Retweet mi sandın reply edip yazdım Tweetine tweetine tweetine attım Retweet mi sandın reply edip yazdım __________________