Twitter, Daha Anlaşılabilir Olması İcin Kurallarını Guncelledi
Twitter0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter, Daha Anlaşılabilir Olması İcin Kurallarını Guncelledi
-
27-09-2019, 02:29:45İnsanların daha iyi anlayabilmesi icin Twitter, topluluk kurallarını daha anlaşılabilir hale getiren bir şekilde guncelledi. İnsanların platformda neyin kabul edilebilir olup neyin olmadığını daha iyi anlamalarına yardımcı olmak icin Twitter, Cuma gunu topluluk kurallarını guncelledi ve duzenledi. Bu sayede topluluk kuralları basitleştirildi ve daha anlaşılabilir hale geldi. Şirket, kuralları uc ana başlıkta ayırdı: Guvenlik, Mahremiyet ve Orijinallik. Ek olarak, platform secim butunluğu, platform manipulasyonu ve spam dahil olmak uzere diğer konuları da ayrıntılı olarak anlattı. Twitter İnsan Kaynakları genel mudur yardımcısı Del Harvey, “Kural ihlallerini raporlayabilmeniz icin adım adım bunun nasıl gercekleştirileceğini gosterdiğimiz gibi basit ve anlaması kolay talimatların yer aldığı topluluk kurallarını yenilenmiş bir bicimde size sunuyoruz” diyor. Her uc ana başlık, kullanıcıları kuralların detaylıca acıklandığı ve bunların olası ihlal senaryolarının anlatıldığı sayfalara yonlendirecek. Bu adım ile birlikte şirket, insanlara sitede neyin kabul gorup neyin gormediğini daha iyi anlatmak istediğini belirtiyor. İnternethaber __________________