evet arkadaslar bilmiorm sizinde dikkatinizi cekti mi ama ayıptır solemesi her p.kun hayranı olma durumu cıktı artık .. hani bi sanatcı , grup , şehir anlıyorum da ''eve giderken sağdan yuruyenler '' '' alafranga tuvaletten vazgecemeyenler '' falan filan şimdi aklıma gelmiyor geldikce ekliyecem boyle sacma bir suru şey var .. sadece bana mı sacma gelio ve sinirlerimi bozmaya başladı [ bazen cok guluyorum ] ; yoksa genelde mi oyle siz ne duşunuosnz işte HAYRAN olunanlar ; Bizim zamanimizda tasolar vardı lan sacma sapan cumleler (en ii sacmalayan siz olun ) Ramazan geldi ya sahura kadar "MSN"deyiz artık Krolar İcin Krobook Acılsın , Krolar Artık Orda Takılsın Diyenler . . . =) Kill Bill 3 de Aysel Aycan Aktaş oynasın Ajdar 12. cumhurbaskanı olsun! 3 Yanlış 1 Doğruyu Goturup Napıyor Acaba? TRT-2 deki BONUS KAFALI RESİM YAPAN AMCAYI SEVENLER Olunce Face' Hesabımı Kime Bıraksam Acaba? Diye Duşunenler! Ona Değer Verip Aşkı ßuLacağıma, X'e değer verip Y'yi ßuLurum...xD Kuzenim oLmadan AsLa... ( Never Without My Cousin .. ) [ ingilizcesinide yazmış sanki ingiliz ALİYE var ] 2 SAAT .. İLETİ YAZİOR DİYE EKRANA BAKİP 2 SATIR CUMLE GORENLER SİNİR OLNLR bunlarda diğer arkadaşların ilgisini cekenler ; Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen PoİSoN.09
Durduk yere 1.000.000 kişi olalım wardı bi ara

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ZiCiRtMa
"Faceboookunu silenler" 0 uye

Alıntı:
'efes pilsen damacanada satılsın pompası hediye olsun diyenler' diye bi grup gordum bende 3g reklamındaki merak ne guzel şey diyen 3 kızı oldurmek isteyener bizim kcyde ebe yoktu hepimiz fırlama doğduk dalindeki civcivler artık tavuk olsun diye bi grup vardı. Damacanadan su dolduruken bardaktan suyu taşıranlar Uyurken gozunu kapatanlar İlkokulda aldığı silgiyi hic bitiremeyenler Şimdide Biralı jelibonİstiyruz var b.k var sende gel" ve bilimum uye ol resim,muzik ekle grupları.... bi ara gruba uye ol ,oss n kolay Nihat dogani banyo hortumuyla dovmek isteyenler ona değer verip aşkı bulacağıma xe değer verip y yi bulurum Eti cici bebe yemenin yaşı olmaz diyenler.. Evde bişey unutunca eve ayakkabıyla girenler.. Hayranı Olun Hayranı Olanlar !!! hayran olmaktan artık bıktım xD Buzdolabını acıp boş boş dolaba bakanlar 1 silgiyi sınıfta 20 kişi kullananlar Banyo yaparken ıslananlar Okulun ilk gunu 9.sınıfların kıyafetlerine kopanlar Susayınca su icenler Kahverengi bir renkse kahve ne renk Derst hocaları deli etmeyi seven genclik Bulent Ersoy dunya starı olurdu ama onune kestiler İtiraf ediyorum Winampdaki unkown aktrist benim Derst sakız ciğnemek ayrı zevk veriyor diyenler Oruc ben seni tutmıyım senin işin gucun vardır a sehrinden b sehrine giden araba inş. kaza yapar
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Sαω
otobuste ağlayan cocuklara 1 tokat yapıştırası qelenler! AKP Caldıklarını Geri Versin,Ekonomiye Can Gelsin 99 Kontoru 1 haftada yiyip kalan 1 kontorLe 1 ay idare edenLer Ona Değer Verip Aşkı ßuLacağıma, X'e değer verip Y'yi ßuLurum...xD babaannem mi burada? niye uyduruk bir pudingi sadece babaannen mi yapıyor? BizDe oğRetmenLeRe noT veReLim !! x)Tahtayı zaman gecirmeq icin yavaş silenleR [S]anane [B]enim [S]eviyemden! Hayat benden aldıklarını nerene sokacaksın ? cok merak ediyorum. Gelin Durduk Yere 1.000.000 Olalım ) 3 Yanlış 1 Doğruyu Goturup Napıyor Acaba? Sadece birkacıAma gulduruyor beni olsun

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen benayunn
Aklıma yenileri geldi, 1 silgiyi sınıfta 20 kişi kullananlar Banyo yaparken ıslananlar Okulun ilk gunu 9.sınıfların kıyafetlerine kopanlar Susayınca su icenler Kahverengi bir renkse kahve ne renk Derst hocaları deli etmeyi seven genclik Bulent Ersoy dunya starı olurdu ama onune kestiler İtiraf ediyorum Winampdaki unkown aktrist benim Derst sakız ciğnemek ayrı zevk veriyor diyenler boyle sacma sacma şeyler