MAFİA KURTLAR VADİSİ yaması sorunu bi bakın be hacı
Oyun Yardım0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- MAFİA KURTLAR VADİSİ yaması sorunu bi bakın be hacı
-
27-09-2019, 02:09:46arkadaşlar hayatımın oyununu sonunda buldum (once part 2 yi sonrada) kurtlar vadisi yamasınıda yukledim oyunuda actım ancak ki ancak bu yamayı yukleyince butun arabaların şekli şemali binalar felan tum değişmiş yeni grafikler gelmiş onceden bu yamayla oynuyordum ama boyle olmuyordu kurtlar vadisi yamalı ancak bu arabaların binaların şeklinin değişmemiş haliyle nasıl ayarlarım bi yardım edebilene teşekkur heryere baktım bulamadım kullandığım yamayıda sitemizden indirdim yani forum tr den tek calışan link bu sitede hll olsun bu arada forum trye kullandığım yamanın ozelliklerinde bu grafik değişimi ile ilgili bişey(aşağıda) yazmıyo acep bu part 2 den mi kaynaklanıyor diye duşunuyorum ama bu part 2 olmayıncada kv yaması yuklenmiyor bi yardım edin be hacı Mafia Kurtlar Vadisi Modu / Calışan Link[05.08.2007 Bu yamanın ozellikleri; - 100% Turkce...(İsimler vs...Kurtlar Vadisi'ndeki Karaktere Gore Tekrar Duzenlendi.) - Yeni Skinler...(Polat Alemdar, Elif Eylul, Omer Baba, Aslan Akbey, Duran Emmi, Memati, Suleyman Cakır, Abdulhey, Seyfo Dayı, "Gullu" Erhan, Testere Necmi, Mehmet Karahanlı "Baron" vs...) (V1.0' da yok) - 10 Yeni Silah Skini... - 5 Yeni Araba Skini... - 1 Yeni Tren Skini... - 9 Yeni Oyun Muziği (+1 Tane Gizli...) - Ve orjinal oyunda olmayan gizli birkac yeni ozellik...vs... - Şehirdeki ve Haritadaki isimler,tabelalar vs.. TAMAMI İstanbul' a gore duzenlendi...Ve daha bir cok yenilik... Not: Mafia' nın en son yamasının (v1.2) bilgisayarınızda MUTLAKA kurulu olması gereklidir... (Dosyanın İcinde Vardır) *Boyle bir konu daha vardı fakat linki silinmiş.ama hala arayan arkadaşlar vardı.buyrun DownloadLink: http://rapidshare.com/files/46990312/Mafia_KV_Modu.rar Şifre:www.frmtr.com (not:forum tr den alıntıdır) __________________