GTA SanAndreas
Oyun Yardım0 Mesaj
●60 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- GTA SanAndreas
-
27-09-2019, 02:08:50arkadaşlar selam. san andreas oyununda cokta ilerlemiş sayılmam. gunduz calıştığım icin akşamları oynama fırsatım oluyor. ve hile yapmasını da sevmediğim icin baya bi becelleşiyorum oyunla. benim sorum para kazanma ile ilgili. yoldaki adamları oldurerek belli bi para kazanma imkanına sahibim. ve gorev olarak taksicilik yaparakta iyi para kazanılıyor. ben alnımın teriyle kazanmak icin taksicilik yaptım. hemde baya bi uğraştımki bi akşamımı aldı. 20.000 dolar kazanana kadar taksicilik yaptım. ve gidip o parayı eve yatırdım ev satın aldım. ki duşunduğum o evin her gun bana para geliri sağlayacağıydı (vice city) ama duşunduğum gibi olmadı ve ev bana bon bon baktı. tahmin ettiğim gibi para kazanma falan olmadı. beş parasız kaldım. sorum para kazanma taktikleri nelerdir.başka nasıl para kazanılıyor bu oyunda.bunu bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim. taksicilikten bıktım cunku ) bide bonus sorularım var. kızları alıp dansa goturmek dans etmek discoda eğlenmek ve evlere girip hırsızlık yapma olaylarını cozemedim bulamadım.bunuda bi zahmet aydınlatırsanız cok sevinirim.şimdiden cok teşekkurler. __________________