Yayınlanmasıyla birlikte Turkiye'nin gundemine oturan Killa Hakan, Ceza, Ben Fero ve Ezhel'in yaptığı Fight Kulup isimli şarkı, bir milyon dislike barajını aştı.
Turkce Rap dunyası, son birkac haftadır birhayli hareketli bir donem yaşıyor. 18 Temmuz'da Norm Ender tarafından yapılan "Mekanın Sahibi" isimli şarkının gundemde kendisine yer bulmasıyla başlayan surec Killa Hakan, Ben Fero, Ezhel ve Ceza gibi isimlerin duet yaptıkları "Fight Kulup" isimli şarkıyı YouTube'da yayınlamalarının ardından daha da hareketlendi.
Aslında bu olayların yaşanmasının altında yatan sebep, Norm Ender'in Mekanın Sahibi isimli şarkısında Ezhel ve Ben Fero'dan bahsetmesi ve rap camiasının tabiriyle "diss" atmasıydı. Norm Ender'in bu şarkısı kısa bir sure icerisinde geniş bir yankı uyandırmıştı ve şu sıralar 44 milyon izlenme sayısına sahip.

Norm Ender'in şarkısını yayınlamasından kısa bir sure sonra ise Ezhel, bu şarkıya cevap niteliğinde bir şarkıyı yine YouTube uzerinden yayınlamıştı ancak Ezhel'in şarkısı Norm Ender kadar buyuk bir etki yaratmadı ve sosyal medya platformlarında eleştirildi. Ezhel'in "LOLO" isimli şarkısı ise şu sıralarda 13 milyon izlenme sayısına sahip.
Bu olaylar tam durulmuş derken Turkce Rap'in deneyimli isimlerinden Killa Hakan'ın Fight Kulup isimli şarkısı gundeme geldi. Şarkıya Ceza, Ben Fero ve Ezhel'in de dahil edilecek olması ciddi anlamda sansasyon yarattı. Bu şarkı, 28 Temmuz'da yayınlandı ve şu sıralarda 18 milyon kez goruntulenmiş durumda.

Bu şarkı, YouTube'da yayınlanmasıyla birlikte gundeme oturdu. Pek cok kişi, dortlunun bu şarkısını hic ama hic beğenmemişti ve neredeyse tum sosyal medya platformlarında bu olay konuşuluyordu. Kullanıcılar, bu şarkıyı neden beğenmediklerine dair pek cok sebep ileri surduler. Bazı kullanıcılar şarkıdan bekledikleri diss'i bulamadıklarını ifade ederken bazı kullanıcılarsa ozellikle Killa Hakan'ın soylediği kısımları eleştirdi.
Şarkı, kısa bir sure icerisinde beğeni sayısından cok dislike alarak gundeme geldi. Şarkıya 200 binden fazla yorum yapıldı ve şu sıralarda Fight Kulup'un dislike sayısı, 1 milyona ulaştı. Şarkının beğeni sayısı ise 445 bin civarında.

Norm Ender'in şarkısıyla başlayan surec, bir sure daha konuşulacağa benziyor. Konuyla ilgili rap camiasının pek cok isminden ceşitli acıklamalar gelirken yıllar once Ceza'yla ortaklığını sonlandıran, Turk Rap camiasının en onemli isimlerinden Sagopa Kajmer'se konuyla ilgili olarak herhangi bir acıklama gelmedi.
Konuyla ilgili sizin duşunceleriniz nelerdir? Fight Kulup neden beğenilmedi? Size gore Turk Rap camiasının bir numaralı ismi hangisi? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Fight Kulup şarkısını şimdiye kadar dinlemediyseniz, hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.