Smite Kasma Problemi
Oyun Yardım0 Mesaj
●50 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Smite Kasma Problemi
-
27-09-2019, 02:07:19Arkadaşlar smite diye bir online oyun var. Oyuna girdiğimde bazen oyunda hic kasmıyor , bazen ise girdiğim andan itibaren kasıyor. Bu 1 haftadır kasmıyordu şimdi tekrar başladı belli olmuyor. Yani oyunu acıyorum kasıyorsa kapatana kadar kasıyor , kasmazsa kapatana kadar kasmıyor. Ben anlayamadım ne oluyor bu bilgisayara diye. SMITE sistem gereksinimleri: CPU/Processor: Intel Celeron E1500 Dual-Core 2.2GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ Video Card Required: Nvidia GeForce 8800 GS / ATI Radeon HD 2900 XT 512MB Minimum RAM (Memory): 2 GB Hard Drive Space Required: 6 GB DirectX Version Needed: 9 Bilgisayarımın donanımı: Intel Core i7 CPU M640 2.80Ghz 6 GB ram Ekran kartı ATI HD 5650 2GB DirectX 11 Versiyon olarak yuklu. Driverlarım guncel bundan eminim. Sistem ozelliklerinden dolayı olduğunu duşunmuyorum ama sizin de goruşunuzu , yardımınızı alayım dedim. Virus programı ile tarattım temiz cıktı. Teşekkurler. Edit : Windows 7 Home Premium 64 bit soylemeyi unuttum __________________