Daha onceden Counter Strike: Decayed Lite 'ı indirmiştim ve bir sure sonra bu sinir bozucu hatayı vermişti.İnternetten saatlerce araştırmama rağmen cozum bulamamıştım PC'ye format attıktan sonra duzelmişti ancak bir sure sonra bu sorunu tekrar almaya başladım.Anladım ki format mantıklı bir cozum değildi birkac gun sonra cozumunu bulmayı başardım...Neyse uzatmadan cozumune gecelim: (NOT: Bilgisayarınız da başka bir cs daha yukluse işler karışabilir.) Oncelikle aldığnız hatanın ''Unable to load authentication library, exiting'' şeklindeki hata olduğundan emin olun. Bu hatayı duzeltmek icin kayıt defterindeki Valve kaydını silmemiz gerekiyor. Bunu yapmak icin aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: 1.''Başlat'' menusune oradan da ''Calıştır''a tıklayın. 2.Acılan penceredeki boşluğa ''regedit.exe'' yazıp ''tamam''a tıklayın. 3.Karşınıza Kayıt Defterinin penceresi cıkacak.Yukarıdaki sekmelerden ''Duzen''e oradanda ''Bul...''ya tıklayın. 4.Acılan arama pencerisine ''cstrike'' yazın ve ''sonrakini bul''a tıklayın, bulmasını bekleyin. 5.Bulduğununuzda ''cstrike'' kaydının icinde barındıran ''Valve'' kaydına sağ tıklayın ve silin. 6.Oyunu acın istediğiniz zaman oynayın sorun cozulmiştur NOT:Sorunu ilerde tekrar yaşarsanız bu işlemi tekrarlayın bir teşekkuru de unutmayın __________________