Arkadaşlar merhabalar, Oyun yardım ile ilgili sıkca bize ilettiğiniz yaşadığınız problemler hakkında bir anlatım yaptım.
Genel Sorunlar - Karşılaşılan Problemler 1 - Oyunum icin C.rack bulmama yardımcı olabilir misiniz ? Uzgunum,bu konuda yardımcı olamıyoruz. 2- Oyunu kurdum fakat bir bolumde takılıyor/atıyor ? Oyununuz orijinal ise direkt olarak PC hatalarınıza yonelebiliriz. Yaşanan bu problemin %90 olarak crac.k sorunu olduğuna varabiliriz. 3 - Oyunu multiplayer oynayamıyorum neden ? Guncel en son oyunların hepsi multiplayer destekli olarak geliyor ve serverlara bağlanabilmeniz icin guvenlik duvarını c.rack ile aşmanız epey zor. Multiplayer seceneği icin orjinal oyun satın almalısınız. 4 - Oyunum Windows 10 yuklediğim icin cok kasmaya başladı eskiden iyiydi.. Bu sorun nadiren Windows 10 uyumsuzluğu ile rastlansa da problem oyunu hangi ekran kartı actığınızla ilgilidir. Laptoplarda genel olarak cift ekran kartı var. Entegre ile oynuyorsanız ister istemez daha duşuk FPS alırsınız. Oyunu acarken sağ tık - grafik işlemciyle calıştır - Yuksek performans yolunu izleyiniz. 5 - SSD almam FPS'yi etkiler mi ? Hayır etkilemez. Sadece oyun dosyalarının daha hızlı yuklenmesini sağlar. 6 - Oyunum yavaş calışıyor.. Oyununuz fazlasıyla kasıyorsa sisteminiz artık yeterli olmadığının gostergesi..Oyun ici grafik değerlerini duşurup deneyebilirsiniz.Laptop kullanıcılarımız icin en az GT840M ekran kartı olan bir bilgisayar almasını oneririm. 7 - Oyunu acarken MSVCRL hatası ve Direct_audio hataları alıyorum.. İhtiyacınız olan tek şey dxredist kurmanızdan geciyor. 8 - Oyunu yuksek performans grafikte acmama rağmen FPS değeri halen duşuk.. Guc profillerinizin ''Yuksek Performans'' olarak secili olduğundan emin olunuz. 9 - Steam'den oyun satın aldım,PC'yi formatlarsam satın aldıklarım gider mi ? Hayır gitmez..Satın aldığınız oyunları istediğiniz zaman yeniden kurabilirsiniz. Yedekleyebilirsiniz de. 10 -Sistemime uygun oyun onerebilir misiniz ? Bu linkten yardımcı olmaktayız. 11 - Destek sistemine ingilizce ticket atmam gerekiyor.. Fazla uzun olmamak kaydı ile cevirinizi yapabilirim. 12 - Orijinal oyun satın almak istiyorum..guvenilir siteler var ise yazabilir misiniz ? g2a.com ve humbledumble'den en uygun teklifleri bulabilirsiniz. 13 - Windows 10 Oyun performanslarını etkiliyor mu ? Evet olumlu yonde etkiliyor. Firmalar cıkardığı en son guncellemelere uyumluluk icin ciddi bir şekilde onem vermekte 14 - Sorunlarıma gec yanıt alıyorum/Bolumu gecemiyorum Tum oyunlar hakkında fikir sahibi olamıyoruz ne yazık ki. DS2 oyunun 5. bolumunun haritasında ne gectiğini bilmek ancak o oyunu bilen birilerinin detayı yakalaması ile mumkun. Bunun icin youtube yolunu izleyebilirsiniz. Ornek : https://www.youtube.com/watch?v=TWGZd_9q5V0
14 - Bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı ? Bu sistem icin yeterli mi ? Bu konu kendi deneyiminizle ya da bir program aracılığıyla oğrenebilmek mumkun. Sistem size oyun icin yeterli olup olmadığı hakkında bilgi verip en az ne duzeyde bir bilgisayara ihtiyacınız olduğu hakkında oneride bulunuyor Oncelikle aşağıda ki Linke tıklıyoruz.
İlk Adım - Oyun secimi İkinci Adım - Auto Detection Sisteminizin otomatik taranmasını istiyorsanız. Bu seceneği secip start tuşu ile başlıyorsunuz. Tabi Sisteminizde JAVA kurulu olduğundan emin olunuz. Son Adım - Sonuc Gorulduğu uzere sistemimiz GTA V icin yeterli bulundu. Ayrıntılar Saygılarımla Boss