Sancısı boğazımda dikenli tel orgu misali.. Kanıyorum..* ...aşk dersem cık, ayrılık dersem cıkma.. dedim../..cıkmadın aşk bitti..
Anlatamadigim birseyler var,* *Hep baska baharlara biraktigim. *Ucurumlari tam a$arken, *Kiriliyor kanatlarim.** Satılık topraklarda satılık kahramanlar, Satılık krallarıyla satılık soytarılar.. Hatırlanacak Guzelliklrin Belirsizliğinde Geride Ne Bıraktığını Bilememktr Ayrılık xS
Bir kesebilsem bileğimi.. Bir akıtabilsem icimden seni.. Tum "Susuşlarım" bir son bulacak.. Icimden “hayır gitme” dediğimi anlıyormuş gibi bakma gozlerime. Bakma artık! Uzattın....gideceksen cık git hadi! Mutlu değil yureğim sırtındaki yamayla... ßeN hep saNa sustuM aŞk..! iStemiyorum artIk Seni.. iStemiyorum Seni ßana qetiren her$eyi ! kuStum hayata.. yamukLuk yaptı cunku ßana ! Rengarenk hayatımda.. ßir deisikLir var su zamanLarda ..! ßu nasıL ßi Dunya haLa cozmu$ déqiLim... Anlatmak ne zor bu hali, Yaptığına değse bari, Anlayamıyorsun !
...Neyi eRken ya$adıySam hep oNa geC kaLıyoRum.... νє şιм∂ι ѕσкαкℓαя.. ѕσкαкℓαя уαℓηızℓığα cıкαя.. уıℓ∂ızℓαя goкуuzuηє.. gє¢є σℓυη¢α вιşєуℓєя coкєя уєяуuzuηє ѕσğυк.. ıѕѕız.. ѕєѕѕιz¢є... Hayat dinLe ßeni! Bırak Peşimi .. ben vazgectim ..
herkezin ßiraz faiLi oLduğu... mechuL ßir cinayetim $imdi...
Gitme ruhum Sen yokken... hiCran du$er ßu $ehre... yağmuru yanmı$ acının ikLimi... kaLßim merdiven ßo$Luğunda asıLı kaLmı$...! $imdi her$ey anLamSız,, ßomßo$ oLacak ßiLiyorum ...! Son Sozum ... ßen SenSiz ßu omru ,, iStemiyorum ...!. yureğimde gecikmi$ ßo$Luk,, eLLerimde eLLerinin izLeri... Kimse giderken goturmuyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yuzume vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ... ๑۞๑ Dalma... Duşunme... Ağlama ๑ Hayat bu!.. ๑ Mahfeder insanı mesutken Bak ben ağlıyormuyum? Herşeyimi kaybetmişken !! ๑۞๑ нєякєѕ guℓuşuмu goяuуσя кιмѕє ѕαναşıмı goямuуσя нєrкєѕ ѕєѕιмι ∂υуυуσя ∂uѕuη∂uguмu кιмѕє вιℓмιуσя... нєякєѕ уαz∂ιкℓαяιмι σкυуσя. gozуαѕℓαяιмι кιмѕє goямuуσя... нєякєѕ вєηι тαηι∂ιgιηι ѕαηιуσя... αмα кιмѕє вєηιм кιм σℓ∂υgυмυ вιℓмιуσя...
Yorumları Repleri Cok gormeyin , dewamı gelsn.... __________________