Daha Once Verilmedi Sanırım Değişik Olan Bir Suru Nick vAR Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya geLdiм ,) Cok değίştίм beИ artık мeLek değίLiм. Vé AğLamak AnadiLidir Tum DiLLérdé AyrıLıgın..! GéLmédigin OnémLi DégiL GéLsén OnémLi OLcaktı..! αşкмι ∂є∂ιη кαяşιℓιкѕιz σ кιşιηιη уαηℓιzℓιğι∂ιя уαηℓιzℓιğιη∂α уαşαттιğι ∂uşuη¢єℓєяι gιzℓι αяzυℓαяι∂ιя вєη¢є… olum yine aynı yerde aynı saatte cıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gulmekteydim cunku sen coktan olmuştun Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur Uzak Durun DuşLerimden. Cekin Terapi OrduLarınızı DuşLermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa oLunucek ßirşey yokmuş Sen gidnce yaşanacak ßişey øLmadığı kadar! Bir cinayetten ibaret katlettiğin satırlarım Merdivenlerden cıkarken orada olmayan bir adama rastladım..bugun de yoktu orada!..keşke,keşke hic gelmese... Birgun bu eğlenceli ışıklar bitecek..yalnızlık gercek demek..gercek bizi cekecek!!!.. Bizden nefret edin cunku sizden değiliz,arkamızdan hep kufredin kendimize kefiliz,dunyalarımız farklıdır anlaşamıycaz eminiz..asadan olumu cıkaran ustadın nesliyiz biz CığLık atmaK istiyor icimin DerinLikLeri // ßu korkunc sessizLik durduruyor ßeni ßUTun dunya GuNAHkaR MAsuM dEĞiİLiz HicßİrRİMis YaLnız Yağmur Yagdığında Séviyorum ßu Şehrin InsanLarını.. ,, Herkésin Yuzu Gozu IsLak ßaşLarı Egik.. ßenim Hep oLdugum GiBi ßeni hayaLLerimin ßittiği yere aSın! hayat bir kez daha ağıtlar yakıyor gunahlarıma…. Tutunmaya calıştıkca nefeslerime ellerin itiyor beni yine kendi icime ve sozlerinle baş başa kalıyorum.. goglerin inleyen efendisi,cağıldayan ruhunla varlığıma lanetini ufle birkez daha...ufle ki asırlardır kendi karanlığında curumeye mahkum edilen bu ucube tenimin her bir hucresi son kez kavrulsun ve acılı kıvranışlarım anlam bulsun... Yalnızlığımı orttuğum yalnız bedenler de terk etti beni.. Hicbir şey diyen bir cumlenin Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim Oznesiz,zamansız,zarfsız... Mektupsuz,adressiz.. άşк √άя, ŋє мµτℓµℓµкℓάя... Đõят е√άя Чάℓŋιجℓιк √άя... olur gibi yapınca acım diner mi?? Sence İki sozumden biri oLum oLmuşken;hayata tutunmamı nasıL bekLersiniz ki benden? seytanlık bnm yaşam tarzım... Anlamaya calışmak sac...ık..!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen! Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.. Zaman değilmiş gideni getiren.. Aslında zamanmış var olanı g*turen..! Ruhum cok Yaralı Cok Kan akıyor ruhumdan.. Dursun artık btsin artık.. gecsin ßu yaralar Yoruldm yara alMaktan.. Artık kapıyı calan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dunyanın son gunu gibiydi sanki tum dokunduklarım eriyip gitti… Artık o kucuk cocuk değilim anne icime bir canavar yerleşti… rusgar alıp goturur bni sonsuz karalına.. canım yanar cığlıqlarla.. ama hic acı yoq ..!usmes beni ağlamaq bedenim alışmış sonucda Yokluğun, ismi bile henuz konmamış bir cocuğun katilidir şimdi.... DuNya ßiR fiLm acıLıR peRdeN mutLu s0Nda y0k kacaR hep seNden..NefRet edeRsin seyiRciLeRden..sahNesi geRcek tek 0yun oLumduR.. __________________