***NiCkLeR***
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●32 Görüntüleme
-
27-09-2019, 01:39:19ѕαηкi вiяαz ραяcαℓı вυℓυтℓυ giвi * яαнαтѕız є∂iℓмєк iѕтємiуσ...вiяαz нυzυя..υzαααα!!! уєηi уuzℓєя тαηıмαк iѕтємiуσ нαуαтıη∂αкiℓєя σηα уєтєя..* ∂uηуα υмяυη∂α ∂iiℓ.. Guneş varsa en ucTa... Morali bozuk nickler , moralsiz msn nickleri GozLerimde bir yoL varsa bitmiyor tukenmiyorsa Eğer, bi cennet varsa en ucta GozLerimi her kapattığımda Seni duysam sadece başucumda..! (: HayaLden de oLsa ѕαℓℓαηıяѕα∂α уıкıℓмαz тαнтıм (: İnsan bazen kaybolmak ister. kendi kendine kalmayı ozler. Hayaller kurmayı sever. Gercekler bazen az gelir, Bu dunya bazen dar gelir, Bu hayat boş gelir, keyifLi bi qun. Yinede keyifLi bi qun .. kuCuKLuğuMdeN beri hep merak eTTim gok kuşaının 7 Rengının hıkayesıNı..sonra anLadm bızım hayatımızda gok ku$aının renkLeri ..' Her quN dei$ik RenkLeriN iciNde ya$ııoRz..yagmur yagdıkdan soNra guNe$n cıkmasının anLamsızLıgı gbi. . Bi Sure yaLnızLıa,SessizLie ihtiyacım Var sanırım.Bu denLi aqıR ŞeyLeri tek başıma kaLdıramıyorum. BıraKında Kendime RenkLi Bi Dunya Yaratıyım.Sadeceo ve ben.Dunyanın Butun renkLeri Ve biz.MutLuLuk oLsa qerek bunun adı. FarkLı bi hayaLdi İ$keNceyDi bazEN BazeN Cok guzeL di.. amaa, NokTa konmu$ bitmi$ EN guzeL hiKayem. [Kan DamLar Dokunduğun YerLerden..!] Sorgusuzca başına buyruk doğrularını savunuyorsun Yanlış fikirlerden yanlış bir sen yaratıyorsun Sen abartıyorsun rahat yaşamla sapıtmayı İstanbul ustunden gecmiş bırak kendini korumayı İyiden iyiye bakıyorumda yoldan raydan cıkmışsın Tenine dokunan ellerden bir koleksiyon yapmışssın Bir tiyatro sahnesidr butun dunya Kadınlar da erkekler de sadece birer oyuncu.. Sahneye bir girer,bir cıkarlar. Ve tek insan,omru boyunca pek cok rol oynar... "yıldızlar kıyamet gibiydi kaldırımlarda cunku biraz evvel yağmur yağmıştı adam bulut gibiydi, hatırladı adamın ayaklarının altında yıldızların yıldız olduğu vardı adam yıldızlara basa basa yurudu cunku biraz once yağmur yağmıştı.." oyle tutkuluydun ki hαyαtα bαşlαrken Şimdiyse kucuk bi cicek teselli ediyor seni. Arαdαki o buyuk boşluğun adı αşşk olsα gerek : ) Cok kolαy silerim hαyαtımdαn, Nefretimi kαzαnmα .) Yoksa artık suresi mi var sevgilerin? Sure bitti, sevgi gitti..!! Değişen nedir peki? Nerede o unutulmaz sevdalar, aşklar, vazgecilmezlikler? Gercekten artık sadece filmlerde, romanlarda ve şarkılarda mı arayacağız? Umudumuz kırılıyor yavaş yavaş.. Aldanmalar, aldatmalar...Acıyı sevda sanmalar... "Senden sonra kirmizi kirmizi degil, artik gokyuzu mavi degil, agaclar yesil degil." Bir kelime yeterlidir, gerisi laftır. Kac kere inandım boşa cıktı sevincim... Yırtılmış kara kalem resimler gibiydim... şimdi acemi sozcuklere elimi surdum, kuskun bir masal yorgun bir hayal, yoksul cokca zaman yazacağım sana sessizliğe cığlıklarım kufur olup taşmışken hem de. sen şimdi boşver, hani akıl fikir var, dudaklarıma karlardan besili kopuk şarkılar, baygın bir hikayeye varır da seslenir mi? $eytan onun yerini aLırken cığLıkLarını duyuorum.. o masum safLığın kararıyo icim avına qiden yıLan qißi yawa$ we sinsice... hayatın ba$ındayken gucumu kayßetmek, yitip qitmek .. __________________