İzin verdiğin kadar bilebilirler Seni. Gerisi sadece '' zannettikleri '' .. Anasına Bakip Kızını Almak Kolay..

Yiyorsa; Yarasına Bakıp, Acısını al !!

Oysa ben "allah sevdiğine kavuştursun" diyen hicbir dilenciyi boş gecmemiştim! Harf'ler yetmedi anlaşılmama, bari HÂl'den anla.
Elimi sallaasam ellisi olacağina 1 tane olsun benim olsun 49'u birtaneme kurban olsun..(: Hayallerinizin peşinden koşun . merak etmeyin bir bok olduğu yok maksat spor olsun * Bir Trabzon Polisiyesi, Kemen C. (=

Muzik ruhun gıdası ise, İsmail Ye-Ka ''GDO'' lu gıda.

Kadının huyu para yokken, erkeğin huyu para cokken anlaşılırmış..

"Para; mutluluğu satın alamaz." Ama dondurma veya cikolatayı alabilir ki bu da mutlulukla aynı şeye tekabul eder. Sonuc aşikÂr Sevgili Pegasus,ucaklara kız ismi veriyorsun iyi guzel de "abi bugun Ayşe'ye bindim,ucurdu beni ahaha!" diyen yuzlerce okuz olur
18.734 Bayan uzerinde yapılan araştırmalara gore kadını guzelleştiren 3 şeyin Photoshop, Nikon ve Avon olduğu anlaşıldı. + Bakkal amca bakkal amcaaaaa - Efendım + Unun var mı ? şekerin var mı ? yağın var mı ? - Var var + Napalım bizde de var. - S.ktır gıt lan ... Emeğe Saygı, Kurtaja Hayır.! by.nizamAcıkgoz..