Racon & Duygusal & Ağır & ve Her TeLden sozLer & BEĞENME GARANTİSİ !!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Racon & Duygusal & Ağır & ve Her TeLden sozLer & BEĞENME GARANTİSİ !!
-
27-09-2019, 01:27:47Arkadşalar Ozenle Sectim Ve Duzelttim KesinLikle Argo Yoktur !! beğeneceğinizi umuyorum ve başlıyorum.... Umursamaz tavrımın hastası, , KanLı qozLerimin mupteLası oLursun. . FarkLı kanallarda farklı programlarda atışıyoruz sevgilim.Sen reytingi tavan yapan bir dizide ya*şağın biriyle yiyişirken,ben ucuz bir yemek programında tarifini veriyorum senin. qeLecek eLbeTt qELeCek... ßizi boLee yakınDan qoRUp merhameT diLiyeeceqiniZz qunLerDe qeLeceKk.. qececek karDEşim gececeK... gun geLecek devran donecek .. horOzz do*aLıpp tavuk gomecek... Farzetki Ben Bir Pi*`im , Ama Beni Bu Hale Getirenlerde Az Oro*pu DeğiL Hani Biz Ağır Abi OLmadık Zamanın GencLeri Gevşedi...!! Ben Seni Sevmekten Değil, Sana Kendimi İfade Edememekten Yoruldum.! Cok Şey İstemedim Ben.. İşte Şimdide Vazgectim.. Senden Değil Seni Sevmekten Değil, Birşeyler İstemekten, Mutluluğu Beklemekten Vazgectim, Hayat Senin.. O'nun Seni seviyoRum demesii geneL evdeki fa*işenin yapma demeSii kadar sahTeyDi.. Bizim Bu Saatte Burada oLmamızın Sebebi , Yataqında Rahatca YatanLardır ! İsmimiz cıkmışsa serseriye, , ne yapaLım yani. Kova'Lıyoruz sadece. . ! Senin yokLuqun koymaz bana. , Ben aLtın vuruş yaptım sana karşı oLan duyquLara. . (; Seveni arıyorum diyorsun ama s*kene koşuyorsun, . ne şekiL ? ( Ayaktayım İste Herkeze İnat , KraLı da GeLse BozuLmaz Bu SaLtanat ,) aSLıηda aRaмızda ςσк FazLa FaRк γσк... Sadєćє Sєη вaşкa şєhRiη ŞİİяİSİη, вєηSє вu şєhRiη ŞaİRİ... DinLiyorsak damar, sarıyorsak ciqara, , sana ne oLuyo poLis amca. ! Tribide bize kaFasıda. . ! guLuşume tecavuz edeN biRisiNiN gidişiNi tahRik etmek zorundaydıM. Uzgunum gitmeLiydiN! AnLatsam anLar mısın biLmiyorum ? Ama deneyeceğiM ! uveY gozLerinde babasız aşk doğuRmaktansa.. Gercek acıda adaM gibi yanLızLık peydahLamayı sectiM ben! sen kendiNi ozeL isiM sanaRken 3. şahıs madaLyanı coktaN boyNuNa asmıştıM beN. Hani Derdin Ya Kimse DoLduramaz Senin Yerini, O Yuzden mi Koynuna aLdın Her Gun Ayrı Birini ? Ama Bak Şimdi Takdir Ettim Seni, Cunku Hic Kimse Bu Kadar Kısa Surede Geneleve Ceviremezdi KaLbini ... Neden hep sevenin kaLbi yaraLanır, , Yoksa s*kip bıraksa dahamı deqerLi kaLır. . ! SorarLarsa Bu Genc Neden BóyLe Diye; Utanmadan SóLermisin Hayatını Sİ*TİM Diye... Hic Bir Mutlu Sonda Gecmesede İsmimiz , Ka*pe Hayata İbrettir Guluşlerimiz..!! Terkederken "seni hαLα seviorum" deyi$inin, ßir fα*i$enin "qorduqum en ßuyuk αLet sende " yαLαnIndαn fαrkI yoktu.. Hαdi o ßunu bαh$i$ icin yαpıyordu..Peki Sen ¿ (!) Kuşkusuz ki en bûyûk ón yargi; etrafimizdaki herkesi 'İnsan' sanmamizdir... Evdeki ßayat ekmek gißiydin, ßen sana "nimet" deyip ßaşımın ustunde tutarken; sen ßaşkaLarının copLuğun de kufLenmeyi tercih ettin ! Yola Cıktıklarını, Yolda Bulduklarına, Değişirsen; Yolunu Kaybedersin ..! Hayatın ciLvesi değiLmi ? Kucukken sarhoş takLidi yapardık... Şimdi eve giderken ayık takLidi y a p ı y o r u z ~ Beğenilirse Devamı Gelicektir.... KesinLikLe aLıntıdır!!!! EMEĞE SAYGI. __________________