İşte En Muhteşeminden İletiler..!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- İşte En Muhteşeminden İletiler..!
-
27-09-2019, 01:27:44Erkeğin tahmin ettiği , kadının emin olduğundan daha doğrudur.. Pantolunu gosteren utudur Kaşarları gosteren .otudur hic kimse sevilmeyecek kadar değersiz,hic kimse de uğruna olunecek kadar kıymetli değildir Âcizler icin imkÂnsız, korkaklar icin muthiş gorunen şeyler kahramanlar icin idealdir. "M.Kemal Ataturk" İstatistik mini eteğe benzer. Cok şey gosterir ama asıl gorulmesi gerekeni gostermez. Dunyada hicbir psikolog insanı bir tuvalet kadar rahatlatamaz SEVGİLİSİ OLDUĞU HALDE İNTERNETTE VEYA HER YERDE UMUTLA DAHA İYİSİNİ BULUR MUYUM ACABA? DİYE DUŞUNEREK ERKEK ARAYAN ERKEK DELİSİ DOYUMSUZLAR! Vermeyin elime hayallerimi bu gece, Yine siyaha boyarım hece hece . . . Gozluklerin numaralı mı , yoksa kale arkası mı ? Kimi neşeden icer kimi kederden, ben şişeden icerim şişeden!! Duş ve melodi en guzel duet İletim kişisel değil, toplumsal... FaKiR aLDaTSıN aDıNa SaPıK KoY ZeNGiN YaPSıN oDa PLaYBoY Rakip takım cok tehlikeli bir yerden korner kullanıyor... ~iğrenc bi espri 3 Hafta once Sigara Olduruyor diye okudum, sigarayi biraktim 2 hafta once Alkol Olduruyor diye okudum, Alkolu biraktim Gecenlerde Asiri Seks olduruyor diye okudum, okumayi biraktim Tribun Gibisin Guzelim, Bileti Olan Giriyo.Ama Unutma Karabuk Kapalısı Tribune Biletsiz Giriyo. Kırmızının kirlettiği sarıyı ancak Lacıvert temizler ( Değiştirilebilir. ) pikacuya elektrik faturası gelmiş Vaktinden once ekilen darıdan ,laciverdi olmayan sarıdan hayır gelmez Bir derdim Var ; Bin dermana değişmem... yazdıklarım yazacaklarımın guvencesi Gercek bir filozof hicbir zaman ''hicbir zaman'' demez.. Kadın erkekden iyi bir gelecek, Erkek kadndan iyi bir gecmiş ister Millet Tutturmuş Converse Converse Diye..Kim Lan o "Con" Bizde ona verelim "Cirkin Kadın Yoktur, Az Vodka vardır" - Cirkin kadın vardır, midesiz erkek coktur, vodkanın sucu yoktur. __________________