Emrimi verdim ben yureğime senin gibisini bir daha sevmek yok diye Hayallerim Ve Kabuslarım Vardı Hayallerim İcin Kabuslarımın Ustesinden Geldim... Ruhum bir paLyaco Sahnedeyim yine bu gece.. İcim kan ağLasa da Yuzumde sahTe guLucukLerLe.. GeLdim goRdum Sen dediySen zoR dunyamın TakdiRiySen Şimdi SihRim SonRa ZehRim oLabiLiRSin.. İcinin en yalnız yerine koy beni Bastır kanayan yarana.Gerek yok fazladan yer acmana Şimdi bir cocuk olsam korkularımı anlatsam hıckırıklara boğularak... Uzansam 'hayallere' dokunurum sandım.. yuruyorum bir kez daha bilmediğim diyarlara Dayanamam ben O buruşuk suratına hayat bu aLdatır Sen ona kanma.. Bir suru baLon bıraktım gokyuzune bir zaman sonra gorunecekLer bana Bazısı sonmuş olacak Bazısı soLmuş Bazısı ise haLa aynı guzeLLiğinde guLumseyecek bana Bense cok değişmiş oLacağım ya da hic değişmemiş eiLmde siLah yktu, kafamda ceset coktu . Yanılgılarıma Teğet Geciyor Sensizlik Tenime Dokunuyor Ama Ben Hep 'Sen' Kokuyorum pencereLerde gozLerken seni umudmLa birLkte bende bittim AğLayan gozlerinden ben mi damlıyorum Suzulup akan yoksa ben miyim ? yoKmu ? Kucucukte olsa bir parca umut yok mu yalnızlığıma.. goz kapakLarımda uykuLar deLik deşik .. Ay ışığına vuruldum ben Başka dunyaya yansa da Cok zor gecen gunun ardından uyurken ben Odam hep ışıksız kalmışsa da... heR sefeRdeN GeRi doNeR oLdum yoLun soNuNda SeNi isteR oLdum UyuştuR kanımı baŞımı donduR yatıR dizLerine omrumu sonduR cekme dudakLaRını dudakLarmdan..Nefesim kesiLsin opeRek oLdur ! Dunya yıkılsa uzerime Son sozum yine iki kelime Oturup kalbimin uzerine Oyle kal aşkım SaRıL baNa bebeğim heRyeR sel olmuş anlasana HiC bırakma bu kentte aŞklar ziyan olmuş baksana Kilit vuruyorum dilime 'Yan' diyorum icime! Sadece yan ve Dayan! diyorum gonlume...Herkes mutlu olsun!Sen dayan.. Yalancı bakışların sahte guluşun Bırak onlarda hatıra kalsın senden bana.Sensizlik bana kendimi kandırmayı ogretti. Zamanım da mekanım da değişmiyor Hep her zaman aynı yere cıkıyor butun yollar Sana! Oysa ki sarıLırken sana başka bir tenin soğuk kokusu varmış bedeninde! Ve sen hic bilmezken 'derinliğimi' Ben kıyılarında boğulur giderim! Giderken unuttuklarım varsa sende kalsın ben zaten unutmayacaklarımı ister istemez; yanımda goturuyorum Opeyim ve gecsin dedi hayat, cunku en buyuk acıydı seni sevmek Aşkınla yanar durur, senin icin tutuşur, bu kalp sensiz yapamaz seni nasıl unutur? Tutsak kaldığım gecelerde camların buğusuna yazılan şiirlerim vardı sana dair Sonsuzluk onumdeydi hep,ama gidemedim senden uzağa... Kadın Sorar Erkek Susar, Kadın Gider Erkek İcer... __________________