1- Hayatın En HuzunLu Anı Sevdigin insanın Buna Hic Deqmediqini qoRduqun AndıR 2- CikoLata DisLeRimi Hayat DusLeRimi CuruTTu 3- Kızlar Artık Beyaz Bmw Li PrensLeRini Bekliyor 4- Yasamak icin Yalvarmadık Olmek icin YaLvarmayız 5- Nerde O Eski AsıkLaR LeyLa oLmus Kupeli Mecnun Olmus KasaR 6- DoqRuLaR DokuLuRKen DiLimden Benden Kotusu Yoq 7- Sen iki yuzLusun Hanqi TaRaFına TukuReyim 8- Senden Baska Herseye Yalan Derdim Ama Hayat O KadaR *****ki Sen BiLe Yalan oLdun 9- ictiqim Siqara qibiydin Yalnız Bir Fark Vardı SiqaRayı BitiRen Bendim Benide Sen 10- iCimde KahkahaLardan Bir Suret Dısımda Kan AgLayan Kucuk Bir weLeT 11- Ne KuruLaCak Bir HayaL Bıraktın Nede Yasanacak Bir HayaT 12- Aynı Sarkıyı Sarıp Sarıp DinLemek qiBi HayaTım 13- ZorduR 18 Yasında OLmek Daha Zoruda Sevdiqini ArkadaSın KoLunda Gormek 14- TanRıya Sozum Yoq KuLLaRı YawSaK 15- Korkup Kactı DemesinLeR Diye YasıyoRum 16- AyrıLdık Artık YarınSız qunLeRimin SabaHı oLucakSın 17- YaTakda BırakTıkLaRımızLa DeqiL Elini TutamadıkLaRımızda Aradık Askı 18- Ses Etmesemde OFkem SakLı Son BakıSımda BiR ToKaT Atıp Gitmek Vardı Ama Oda Deymezmis Sana 19- ben sana yar dedim eLLEre Yar OLdun Ben sana taparken sen ELLere kuL oLdun 20- ay deiL mevsim DeyiL bi Omur Gecti Sensiz Keske boLe sevmeseydim agLıyorum caresiz 21- UmuduM yok GeLEcegiMDen Ama PişmAn DeiLim GecmiŞimDen 22- Ne unuTacaK kadaR nefRet eTTim nede hatıRLıycak kadaR coK sevdim 23- Sana iki cift sóz etmeden qiden o serefsiz seni OLESIYE değil OYLESINE sevmis 24- OnLy God Can Judge Me [ ''Beni Sadece Allah Yargılar'' ] 25- qeceLerin ßir PezevenK oLup Beni yaLnızLıqa satMasıNa yaLnızLıqın iSe ßir FahiŞe oLuP her qeCe BenımLe YatmaSına aLşıTım 26- Yasamak Bu ise Ben Yokum Arkadas 27- hatırlarmısn kucukken sen trenin camından yuzunu bense g..umu cıkartırdım.gorenler bizi ikiz zannederdi 28- Yerinde soz soylemesini bilen, ozur dilemek zorunda kalmaz 29- YapıLan Bi Cok Şeyi aFFedebiLirim aMa aFFettiğiM hiC BirŞeyi UnutMam 30- Sevmek zorunda DegiLdin Sadece Umut Vermeseydin 31- Giden donuyorsa sevdiğinden değil kaybettiğindendir 32- Terkedeni Terketmez Buyuk ZevktiR ama Seveni Terk Etmek En buyuk ibneLiktiR 33- 2 Dk saLağa YataRım omur Boyu AptaLım OLursun 34- Bizde Ozur dilemek Vardir Yalvarmak AsLa Sevmek Vardir ihanet ASLA Bitirmek Vardir Geri Donmek ASLA 35- Love Or HaTe me!But noT PLay with me! ( Sev yada nefreT Et..ama asLa Oynama ) 36- Baba ParaSıyLa değiL Anne DuasıyLa yaŞıyoruz 37- KaLamazsın ßu Hayatta ßakiré En Azından Hayat Koyar 1 Kéré 38- GécmiSi Géri VérséLér Bu Kéz En Cok Kéndimi Séwérim 39- Ben Sokak Lambası DeqiLim Her 10 Metrede bir Bana Raslıyamazsın 40- Tenine Dokunan Ellerden Bir Koleksiyon Yapmışsın 41- Peşimden koşmanı beklemiyorum ama soylemeden de gidebiliyorum 42- AzraiLin oLsun saLLandığın saLıncak Senin oros.. Ruhunu oLum temizLer AncaK 43- Senin ne oLduğun benim icin hic onemLi değil sonucta gozlerimin baktığı kadarsın 44- Gecmişi Değiştiremesssin Ama geLecek haLen avucLarının icindedir 45- beLkide gecmişi anaRken yuzumDe tebessum biLe oLmicaK 46- cok ******** goRdum ama hicbiRi senin kadaR pRoFesyoneL değiLdi 47- ben ceketimi kaybetmişim sen duğme arıyorsun 48- biz ictiklerimizin değil icerken duşunduklerimizin sarhoşuyuz 49- Cok sevme birgun nefret edersin Cok nefret etme birgun seversin 50- SoKamadıM hayaTımı DuzeN iciNe SoKaRım boyLe hayatıN icine 51- Benim aşkım belki kolay geldi sana belkide sıradan ama şunu bilki sevipte 3 gun sonra bırakmam 52- Seni Sevdiğimi Duşundun yanıLdın Ben Sadece Biraz TakıLdım Sende FazLa KapıLdın 53- Herkez Playboy Olmus Sokaklar **** Dolmus Bizim Sevqi Dediqimiz Sey Milletin Elinde Oyuncak Olmus 54- beLkide gecmişi anaRken yuzumDe teBessum biLe oLmicaK 55- Her zaman seninleyim dediğin gun bile yanımda yoktun 56- Elime şişe alınca qelir dost bildiklerim şişenin dibine qelince qider qecmişini Siktiklerim 57- Asla Birilerinin umudunu Kırma Belkide Sahip OldukLaRı Tek Sey o'duR 58- rockcı degilizki kupemiz olsun popcu degilizki tokamız olsuN muslumcuyum demiyene yazıklar olsun 59- uzuLmeNi istemiYorum diyendiR en cok uzeN 60- Sevmistim qeRcekten Seni Ama Hakketmedin Hic Bir zaman Beni 61- Bu haYat boyLe once uYarsın şeYtana sonRa yaLvaRırSın ALLah'a 62- Gelişine vur hayatın belqi bi qun qoL olur 63- Gelirken 70 lik getirde başımızda bi buyuk bulunsun 64- Ne AŞKTan AnLaRsınız Ne Meşkden Renqiniz Kacmıs Sevişmekten Tohumunuza isLedi BoKLuk YoqSa Kanınızdamı ******Luk 65- Cennet gibi bi kızla geldi Cehennem Acısı 66- 18 yaşımın Tek hatırasıydın 67- Pisman DeqiLim Ama HatıRLamayı unuTTukLaRım waR 68- Sevdim Kıymet BiLmedi SildiK qiTMek Bilmedi 69- Ben onu kaybetmedim o kendini kaybetti 70- Aşk Kız Arkadaşının Dudağından Opmek Kadar Ucuzsa Bende O Aşkı Satacak Kadar ********im 71- Warlıqınla mı başlıyorum gune yoqsa yoqluğunla mı 72- YaşadıkLarım bir masaLdı yiné KurdukLaRımsa HayaL 73- Gecmise Sakın Gecmis Deme GeceRKen BeLki Sanda GeciRmis OlabiLiR 74- Her Genc deLikanLının BiR SevqiLisi OLabiLiR Ama Her Genc Kızın BiR DeLikanLı SevqiLisi oLamaz 75- NaRGiLeniN DumanınA BeNzeR HaYaLLerim sedece beni zeHiRLer ucar gideR 76- Hep Benımsin Zannederdim 77- BizLeR Siz Sokağa Cıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kotu Cocuklarız 78- Ben Seni Sevmenin Bedelini odedim Yeterince Sen de Beni Sevmemeyi odeyeceksin Gunu Gelince 79- Sabaha Kadar Yanında Uyumak isterdim Bir Gece Sessizce 80- bekLemek ne kadar acı sen anLayabiLirmisiN 81- 8'Den Sonra 9 qeLsede 10'Suz Bırakma Kendini 82- Nereden bileceksin siLahımın şarJoRune mermi Diye Seni Koyup DeFaLArca KaLbime Sıktıqımı 83- Hic anlatamadm Hic anLamadılar 84- Zaman alışmayı oqretir ama unutmayı asla 85- Deymeyecek Biri icin gurur yere serilir mi 86- Buyumek istemiyorum Annem Babam Yaşlanır 87- SereFSizLik SeviLdiqini BiLe BiLe AyrıLmaktıR 88- CocukLuqumda Korktuqum o YaLnızLıqa aSıqım Simdi 89- kaLbimde kırıkLarı bıraktın bana donduĞunde sokacam sana 90- hepiNiz iLetiLerim giBisiNiz Sadece anLık 91- unutmak beni yoRmazda unutuLmak sana koymaz mı 92- HéRkes KaFasına goRe konusuYo biRisiDe Sen Ne duşunuYosun Demiyo 93- Hayat oyun oynamayı cok seviyor yorulduğumu anlayamadı hala 94- Niye ağlıyorsun dediler sevdim dedim Niye uzuluyorsun dediler gonul verdim dedim Elin kızı icin değermi dediler meğerse değmezmiş gec anladım 95- MiLLeT ****** Olur Cocugu GeLir Beni BuLuR 96- Gulersen herkes Seninle Guler Ama Ağlarken Yalnız Ağlarsın 97- Herkesin yeri var hayatımda sen gecmişte kaLan bi Hatamsın Tam Duzeni kurmuşken geLip yıkamazsın 98- Acıyı cekmeyen mutlulugun degerini bilemez 99- esKiLeri siLdim aMa kaLem kırmızı oLunca iZi kaLıor 100- Silgi kullanıLmadan yapıLan ReSim Sanatına Hayat Diyoruz 101- ßazen sırf hayata qıcıkLıq oLsun die quLumsé 102- heRşey oyLe cabuq oLduqi sanki yaşaDığıM haYat benim deqiL 103- Ne ZamaN qoL Die Arkamı Donsem eLinDe oFSaYT BayRaqıyLa BekLeR Bu ***** HaYaT 104- Tesadufen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz 105- Kolaymı be GuzeLim seviLmeden sevmek 106- Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Cocukkéndé Sévmézdim Zatén 107- dayanmak zoRmus meqeR sonu beLLi oyunLara 108- bén saNa noKtayı KoyDum sén HaLén viRquLLéRDé miSin 109- unutsun beni diye haber qondermissin bir dusun bakalım hatırlamaya deqermisin 110- HakLıydın sevdiğim kimse benim kadar sevemezdi seni Oynaman Lazımdı benLe değiL mi 111- haYatımda yasamak isteMedigim ne warSa yasattın bana 112- Bu hayatta bana hoşcakaL diyenLeR gozumdeki o sikLemez bakışLaRı iyi goRememişLer 113- Doğuştan tedavisi olmayan bi hastalıgım var her Gorduğumu İnsan Zannediyorum 114- Turk kızı Hint kızı gibidir Gider okuze tapar 115- HeR haTunun KıvRak zEkası wardıR kimi doqRu yere kuLLanR kadın oLuR Kimi heR yerde kuLLanıR KasaR oLuR 116- Kaybedeceğim BirSey Yokken Kendimi Kaybettim 117- Olmek Sorun DeqiL Kefen Tarzımız DeqiL 118- AqLamayı Ferdiden BaqLamayı Orhandan isyanı Muslumden Sevmeyi ise Yalnızca Bizden OqRenin 119- Hayatı oyLe Bir Yasaki Hayat Senı Kıskansın OyLe biR Sevki oLum Sana Acınsın oyLe Bir DosT oLki Dostun oLmuyanLaR uTanSın 120- Aldanma Hayatın CiLveLeRine Hersey Bahane qoRunuSum Serseri Ama GonLum Sahane 121- KraL qibi Yasayıp Kopek qibi oLmektense Kopek qiBi Yasayıp KraL qibi oLuRSun 122- Ne Davamızı AnLayacak BiR Kız BuLabiLdik Nede Bir Kızın istediqi KadaR BasiT oLabiLdik 123- Ben sigaranın bağımlısı değilim Sigara icerken duşunduğumun tiryakisiyim 124- Unutmayın Her Ask Bir Bitki ismiyLe BasLaR ama Hayvan ismiyLe Son BuLuR 125- Yapma Be AzraiL Mario'nun biLe 3 Canı vaR 126- Benim icin Bir Ruyadın uyandım Bittin 127- BénsizLik OLé Koysun Ki SoL Yanına bana GéLmék isté Ama Yuzun OLmasın 128- KadeR Bize ******'ya Acık oLan DeLikanLı Rolunu weRmiS 129- Herkes aya benzer cunku herkesin kimseye gostermediği bir karanlık yuzu vardır 130- GéncLiqiné Guwénip Erkén Dérkén BéLki Dé ELwéda BiLé Diyémézsin Gidérkén 131- KopaRamam Kalpimi Sokup Atamam Yerinden Sana Taptım Allah qibi SoyLe Ne qeLir Elden 132- Canım DedikLeRim Canımı ALdı Bu umuTSuz Yasandım OnLaRDan KaLdı 133- UsLu Bir Cocuk OlursaN BeLki BiR Gun Sirinleri biLe gorebiLisn 134- Kimin Ne maL oLduqunu BiLiyoRum SaLaqa yattım izLiyoRum 135- Dunyada insan DiyebiLeceimiz Kac CanLı KaLdı 136- Ne tuhaf değil mi icimi acıtan da sendin Acımı dindirecek olan da 137- HayaLde Kurmuyorum aRtık qiRerde KirLetirSin Diye 138- Ruhuma Kendimi anLatıyorm'da Bazen Cıkıp qitmeK istiyor Bedenimden 139- HerSey Cok Gec OLmadan Once Herşeyi Yeniden BaşLat Bence 140- Sen seni seveni goremeyecek kadar korsen seni sevende seni sevdiğini soylemeyecek kadar gururludur 141- sen kopek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler 142- Zaman Alısmayı oqRetiR ama unuTmayı AsLa 143- Siz Kutu Kutu Pense OynaRKen Biz Kutu Kutu EFES iciyoRduk 144- Gitmeseydi Onun KuLu Olurdum Ciqneyip Gectiqi YoLu oLurdum Bir omuR AskıyLa Dolu Olurdum Ne Yazık BunLaRı BiLmeden Gitti 145- HayaT Boktan Ama qRaFikLeRi quzeL 146- bu dunyada sevme sevsende belli etme cunku seven sevilmez sevilen kıymet bilmez 147- kucuktum adam olmadı dediler adam oldum sewmedi dediler sewdim uhruna olmedi dediler oldum iş işten gecti dediler 148- Bir Gun Cehennemde Karsilasabiliriz Sen Kalp Hirsizi Oldugun icin Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim icin 149- Onun benim icin ağladığı her bir damla gozyaşında ben derin sularda boğuldum 150- Uc qunLuk Dunyada iki qunLukLeRi Cekemem 151- Gelip Otursa Gozlerime Gozbebeklerin.. Bendeki İzlerini Takip Et. Hayatıma Acımadım,Kendi Hayatıma Acımadıysam..Kimsenin Hayatına Acımam..! Gozumde akmaya hazır bir damla yaş..dilimin ucunda en ağır kufurler... kaLbimde kırıkLarı bıraktın bana , donduĞunde sokacam sana (; Emeğe Saygı ! Kurtaja Hayır xD En Kahbe Aşklara catıpta Gelmişim Kinliyim Ofkeliyim Ve Birazda Yorgunum.. Bıktım Usandım Bu Fısıltıdan, Ne Seni Anmak Gelir İcimden Nede Aramak..! Tek istediğim ßu Omru Dobra Dobra Yaşamak... Sozunun éRi oLan icindiR gonLumun én Yucé Yéri.. Sozunun éri déğiLséN YoktuR bu bunYéniN sÂNÂ véRécék déğéRi . . .! Gozlérim Hér Bi Surata Sırt Donér Vé Kacıp Gidér Géréktiğindé Ağlar Bu Kalp Géréktiğindé Sikdiri Cékér ! Acı Cekmek, Olmekten Daha Cok Cesaret İster. Ne Var Ki, Pazarlığa Girişecek Ecelle;Sermayem Tek Kelime, Allah Azze ve Celle.. sanDın ki yokLuğun yaKar beni, Sikime meCburmuSun takıLmaYa sanKi! haykıRsan dunYaya anLamazLar deRdiNi yaşamak guzeL deyipTe kandıRma keNdini KaLabaLıkta DeLikanLıLık Yapanın Tenhada Affı Yoktur... AKLının ALmadığı HayaLLerde , Kafanın ßasmadığı GercekLerde Yaşıyorum.. ErkekLer Arı'ya Benzer ,Once SokarLar Sonrada Şişme BaşLar xD Benim Hayrım Var , Ama Aynım Yok ! Kaygım Var , Ama Kaybım Yok ! Sana Saygım Var , Ama Tahammulum Yok !! Giden Gider , Farkederse Allah Carpsın ! Aşk Birgun Biter, Dert Birgun Biter, Artisliğe Ne Gerek Var EFendi Olun Yeter .. Arkamdan Konuşan Onumden Yesin ! Geride Kalan 17 Seneyi Saydım.. Artık Size Verebileceğim Tek Şey ' Saygım '. ! uMurundamı bana Verdiğin Acının Suresi..YureğimdeKi Nefretin biLe Sana Yok GideSi.. HayaL kurmaK beLeş Diye, B*kunu Cıkartmanız Şart DeğiL LafLarım aĞırDır AnlayaNa, seVgim ebeDidir LayIk Olana.. Kumarda Kazanır, Aşkı Satın Alırım .. Senin Havan Benim Cakmak Gazımı Doldurmaz YakıŞanı YapaR ! YakLaşaNı YakaRım .! BukuLsede Boynum Sevda'ya, Diz Cokmez Ruhum Dunyaya!! Kafay| cèkèrkèn Ìcímè Ald|ğ|m Èn Vèrímlí Dozdun... aptaL Olma..!! guzeLLiğe yeniLme..!! kıZ bu kanDıRırDa, SEverDe.. Kar Yağsada Kardan Sevgili Yapsak, Soğuk Kanlıdır, Ağlamaz, Trip Yapmaz ,) Ben Umursamaz DeğiLim Siz Umrumda oLmayı Beceremiyorsunuz Dunumde oLmayan ` Lar Yarınım icin Laf Yapmasın .. !! Fazla Gurur G*te Vurur, Fazla Atar G*te Batar Sana Zor Olan Bana Kolay , Sana Koyanda Bu Olay Yurumeyi Ogretklerimiz İlk adımlarında Bizleri Sattı . SuskunLuğumda SakLadım Hayatı ;Bir Konuşsam OLum GeLir... 5 Tane Duyu Organınız Var Neden G*tunuzden Anlıyosunuz ? Yemine Gerek Duymayacak Kadar Sozlerinde Sadık oL ! Ne Pişmanlık ne DE isyan, Derinden Bir Keşkedir İnsan... Bakın Gencler, Şimdi Aşklar Genclik Hevesi..Kimse Kimsenin Olamaz Nefesi..Boyle Diyipte Edindirmeyin Kini Ofkeyi ! Ne yaparsan Yap Yeterki Gitsin HoŞuna Takma KimSEyi Takıl Tek başına.... Ben Hayatı Rakı Diye iCerken , Kafayı Meze Diye yeDim .. Hani SarhoşLuk Kotu Şeydi , Ben Herşeyimi AyıKken Kayßettim ..! İnsan Hayatı Nasil Yaşarsa Yaşasin,Cenaze Torenine KatıLacakLarın Sayısı O Gunku Hava Durumuna BağLidir.... Haketmeyeni sevmiceksin..Gideni mi?Hic S*kLemiceksiinn ! Dunya biLe donuyorSa yanındakinden hic şuphen oLmaSın Uzaktan adamsın, AdamLıktan uzaksın Bindiğin Arabayla Girdiğin Mekanlarla Senin Tabirine Gore Kolundaki Manitayla Giydiğin Elbiseyle Cebindeki Parayla Değil Duşunme Becerisi Olan Aklınla ? Konusmanla Duruşunla Dostlarınla Marka OL... Dunyada Akla Değer Veren Yok Madem, Aklı Az Olanın Parası Cok Madem, Getir $u $arabı, Alsın Aklımızı: Belki Boyle Beğenir Bizi El Alem..! Korkma giderken bir tek "b" yi alıyorum..Gerisini sana bırakıyorum.. Ne de olsa sen bitirdin "b/izi" oyleyse sende kalmalı "izi"... Yurumeyi Ogrettiklerimiz iLk Adımda Sattılar Bizi ( : Ben Ceketimi Kaybetmişim Sen Dugme Arıyorsun Markette Kaşar kaLmamış İcinizden Biri gelebiLir ,) YıLLara Meydan Okurken GunLere Mahkum kaLdık.. '' m u t ? u ? u k '' Bi ara Bizede BekLeriz Heves olsaydın şimdiye biterdin (, AsLa intikam aLmak icin uğraşmam , benim en buyuk intikamım ; bensizLiktir. bensiz kaLdığın hergun zaten senin bitişindir ! sadakÂt” mıydı zamana yeniLen...Yoksa”Zaman” mıydı ihanete buyur geL diyen..? Hasretin Acıya Boğmuş ise beni; Gelmezsen Unutmak hakkım değiL Mi ..? Adını Anmamam İcin Beni Tutan Bu ŞiŞe,Buyuduğum Caddelerde Adımı Anma Fahişe. Sensiz gecen gunlerin kazası yok be sevgili KaşarLa MutLu oLan Tek CanLı FarediR ona Gore .) Bir zamanlar kendimden bile esirgediğim seni, şimdi dunyanın tum kaşarlarına bagışlıyorum ,D Peşinden koşmamı bekLiosan arkana bakıp uzme kendini.. Unutmasanda Unutur Gibi yapaCakSın .. Aşk abdest gibidir şupheye duşersen bozulursun Yarınlar bugunlerden daha guzel olacak deriz.Peki bugunler dunlerin yarınları değilmi? Dun 'Seviyorum' Dedin , Bugun 'Bitirelim' .. Soyle Şimdi Dun Mu '********din' Bugun Mu? Sen Başkasının KaLbindeyken SoyLe bu eLLer NeyLer .. ALd?nm? Bu GuLuşLerime, Herşeyin eLbet Bir Sonu V?rdır. B?km?yın Bu Gormezden GeLdikLerime, Herkesin Bir Hes?p Gunu V?rdır. Hayat fiLm oLmuş Herkez Montaj Peşinde . Hayattaki Geri Donuşum Kutusu AcıLmaz Benim İcin Tek BiLdiğim Bir Kere Sildiğim... Ugrunda fedakarlık yapamadıgın sevgiyi Yureginde taşıyıpta kendine yuk etme ! Titrerim kendi ustume benden değerli değilsin (; Yuksek Dozda Zehir Enjekte Ettim Kelimelerime Hepsi birer olu artık . . Olgunlaşan Bir Şey Varsa ; Beynim Değil , Yureğimdir ! HoşgeLmiştin ’’ kalbime [Hoşca ~ Cık…] (; ! Uc Gunluk Dunya Dediler Kac Gundur Yaşıorum Ne Ayak ? HAKETTİYSEM +REP PLS..