Karda donmak uzeresin.. Uyumak o kadar tatlı geliyor ama, Sen olduğunun farkında değilsin..
Bir erkeğin 'meleği' olmak mı ? Neden ? Kanatlarımı kırıp elime versin diye mi ? 'Şeytanı' olup ruhunu ele gecirmek varken ustelik.. Cay ictiğim kupamı kaybettim sanıyordum, onu da Barcelona almış.
Millet 3G ile hayata bağlanırken Mehmetcik dağlarda G3 ile hayattan kopmamaya calışıyor.. Adalete Bakar mısınız. ? Kalabalıklarda karışıyorum belki ama; aynada yakalanıyorum mutlaka. Bendeki yalnızlığı buldum. Sensiz halimi sevmiyorum.. Guiza : " O kadar mac satın almış p*zevenkler.. İnsan gel Guiza sende gol at der "Anlatmak istediğim cok şey, Konuşmak istediğim tek kişi var..." Hepsi bu kadar...
- Pepsi yaşatır seni. Sigara oldurur. O zaman pepsi ile sigarayı aynı anda ic. Bi notrleşme olsun. Ha s*kt*r olumsuzluğu buldum. Lan acaba 61 gun oruc tutmak icin bile bile orucunu bozan Trabzonlu var mıdır ?
Yanımda yurumeyi beceremeyen adam, arkamdan dortnala gelse kac yazar ?
Oysa Hic şansım kalmadı yeniden doğmak icin, bana ait olduğu belirtilen kulden...
Olmeden once yapılması gereken 100 şeyi hic yapmıcam ve boylece hic olmucem.. 0.beyin.com
İnsanlar sevdikleri şeyi yok etmeye, daha sonra da yok ettikleri şeyi yeniden sevmeye ve değer vermeye meraklıdırlar!
FrmTR Ayrıcalığıyla... Nicklere Devam.. Her Beğeni ve Yoruma + Rep DeaDLy_20
Gercek Mesajı Gonderen blu_umut
Rep istemek ve begeni istemek yasaktır...! Konu baslıgınızda Bolum Kurallarını Okuyalım Konu'ya Kilit
FrmTR Ayrıcalığıyla... Nicklere Devam.. Her Beğeni ve Yoruma + Rep DeaDLy_20
Bu konu başlığında Rep yahut beğeni mi istedik ?? Moderatorsen moderatorluğunu bil emek hırsızlığı yapma ! Rep dağıtmakta mı suc oldu burada ?