Gaffurun En Cok hit alan replikleri ; - sen benim arkadaşlarımı begenmuyormusun?? -Bi akşam bize gelsene? -Bana Nie haber verilmiyorrr!? -Copu almaya kapıya geliyorum, Calıyorum calıyorum acmıyorsun... Ne Ayak ? -Aleme Akalım -Anladın sen anladın... -Gelsen Tam super olacak -Cafede takılalım mı? -Gaffur Kendi Kendine soyle der; Gidelim Gaffur -beni niye eklemedin?? beni beğenmiyor musun?? -olur mu canım..yani aşk olsun..gercekten bole duşuncelerim yoktur..bir anda aklımdan gidivermiş yoksa başka bişi değil yani... -Olumune KankayiZZZZZ -Saclarını uzatsan super olcak -gosune noldu? -Ne o Bi Sakıncasımı var?!?! -beni beğenmiyormusun? -Nasılım ?!?! -Bize niye gelmedin? Bizi beğenmiyormusn? -beni niye cagırmadın Beni beğenmiyormusun? ? Gaffur Aksoy Kimdir; Gaffur 1 anasi 1 babasi 2kız kardeşiyle yaşıyan kapıcıdır (kapıcının ogludur. ) (fasla bilgi yok) Hobileri ; 1. hobisi, beğendiği cinayet haberlerinin koleksiyonunu yapar. 2. hobisi, dans etmek (electric boogie)(kendisini ifade ediş tarzıymış, babası oyle diyor) BUDA OLMEDEN ONCEKİ NİCKLER; » aabı cok seri bir araba bu yaaa... » korkma hayatım, arabamızda abs ve aırbag mevcut. » postanede bana ait bir koli varmış onu almaya geldim. » oolum..5 taş caldım ruhun bile duymadı.. » bakın cocuklar, bu deney seti, kapağı acılınca guvenlik onlemi olarak elektrigi keser.. » demek pirana dedikleri şey bu..hiho.. » bak hulusi abi bıyıkları ıle oynuyom bi şey olmuyo. » ey ruuuuhhh..geldiyseeen...... » o irmikleri neden aldın nurhan..helva mı yapıcan?.. niye? » doğalgazın ulkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğalgazla calışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum. » evladım, beni karşıdan karşıya gecirir misin? » geeeel, geeel sağ yap geeel... » bah bah bah hala uzunlarla geliyo... » canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi? » mujdemi isterim turan abi bir kızın daha oldu. » kim bekler lan yeşilin yanmasını?! » eşşek şakası yapmayın lan... » bekle cemşit abi ben bir dalıp cıkıcam. » korkma hanım bu saatte kapımızı kim calacak, tanıdık biridir. » hala karlı gosteriyor mu hanım? » elektirikciye ne gerek var canım, ben hallederim. » bak şimdi nasıl sollıycaz .. » gel abi burası boyu gecmiyor... » aya bak aya, kamyon farı gibi !!! » ben denedim, korkmayın. » bak kadri abi, suyun derinliği onemli değil, asıl iş atlamasını bilmek.. » yav hayrettin abi burası fener tribunu değil galiba.. » hihiha...bak gelen şey kopekbalığına ne kadar da benziyor. » rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi? » nalan, bir kibrit yak da bakalım ne kokusuymuş... » yapma satılmış abi, şeytan doldurur. DUVAR YAZILARI; » Bağırsak kurtları bağırsakta yaşar, bağırmasakta . » " Ílk goruşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı cıkıp tekrar mı gireyim?" » Bir kazan varmış. Bu kazan cok iyi dans ediyormuş, muhteşem kıvırıyormuş. Bu kazana ne denir ? ıyi Olan Kazansın... » Kusura bakma birader, seni birine benzettim. Olabilir, babam cok gezermiş... » Aşk cılgınlığın en zevkli turevidir, opuşmek ise entegrali... » Aşk bir mesele gel sırtımı kesele. » Fabrikadan halka satış vardı. Bir suru halkam oldu. » Aşk bir havuzdur. ıcine aptallar duşer. Beni ittiler » Bu iş yerinde haftada birgun sigara icmek yasaktır oda bugundur.. » Babama değerimi sordum "Dunyalar kadar dedi"dunyanın değerini sordum "Beş para etmez dedi" » Kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela ERKEKLERDEN!!!!!! . » Aşk dunya sofrasında yenilen en buyuk kazıktır » Dunya bir gundur oda bu gundur » Adamın birisi donmuş karısıda atlet! » Ey yukselen yeni esil! ın ulan aşağı! » Sen ayrı kıyıda, Ben ayrı kıyıda, Aramızda dalgalar var... ıyi de ben yuzme bilmem ki!!! » Ben bu gece bekcilik işini gozum kapalı yaparım arkadaş.. » ılahi azrail sen insanı oldurursun.. » Surat felakettir. ( Kaplumbağa ) » Kadın hakkı diya birşey olmaz. Cunku hakkı erkek ismidir. » Dikkat Dikkat !! 1965 yılında icilen kahvelerin hatırı dolmuştur! Tum 1965 yılında kahva icenlere duyurulur: Kurtuldunuz !!!... » Vicdanı tertemizdeki. Zira onu hic kullanmamıştı.. » Otelimizde hamam boceği bulunmaz, Fareler onları temizliyor. » Bos siselerin degil gecmeyen gunlerin sarhosuyum. » Her başarılı oğrencinin arkasında kopya olabilir. » Herkez sakız ciğner ama benim gibi patlatamaz. » Birinciler olmasaydi ikincilerde kazanırdı. » Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM » AşK karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki gecen zamandır. » Eger evrende bizden başka uygarlık yok ise, buyuk bir yer israfıyla karşı karşıyayız!!:P __________________