Comedy Nicks
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
-
27-09-2019, 01:21:32* mangaldaki koftelerin cız etmez şu kalbim kadar... umutsuz aşığıııııınım beeeeen! * durumum, cop şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.. * az kaşardan tost, cok kaşardan dost olmaz * o kız beni aşar, cunku o bir kaşar, delikanlı adam, manitasız yaşar! * hayat uc bucukla dort arasındadır. ya uc bucuk atarsın ya da dort dortluk yaşarsın... * dunyada oyle adil bir duzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek duzuyor! * ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!! * kader sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen ustune tekila ve tuz iste! * siyasi icerikli erotik karate filmi: "uzaylı lezbiyen vampirler" * bugun 23 nisan, oha falan oluyor insan * kıyamet gelse de kopsak. * senin sevginde yalanmış. bana yalanmamış lazım! * sıradanım, ama en on sıradan! * gokte bir yıldız olsam ilk sana kayardım! * intihar pompacısı * tencerem dibin is tutmuş, deniz seki klarnet yutmuş * 5 in the car, 15 at the house... * budaklı neşe odunu * ben bir trolum gulhane parkında ne sen bunun farkındasın nede gardlar farkında * arnold civardagezen * ali kırcanmıbelimi * vitrinime değil iklimime gelenlere..kalbimi vereceğim aslımı gorenlere * durumum cevrimici, beynim meşgul, ruhum hemen donecek, aklım dışarıda, elim telefonda, kalbim cevrimdışı... * two beer or not two beer * adres yaz 053x xxx xx xx'a gonder gelip ağzını burnunu kırayım... * pamuktan prenses mi olur?? prenses dediğin taş gibi olur! * bencokayrılıklaryaşadımoyuzdenherşeyibitişikyazdım * la havle vela corvette * seks bir matematiğe benzer, yatağı topla, elbiseleri cıkar, bacakları bol, carpmaya başla * yıldız dediklerim teker teker kayıyor * yarabbim daral has come to me * hayatında hic oturum acmamış adam * fırat kenarında kayık değilem,yardan ayrılalı ayık değilem * sick thread * sen kopek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler * tum kaşarlar eriyecekse kuresel ısınmaya evet! * farkındalık kazanmış duduklu tencere gibiyim, zamanı gelince oterim * babamın bir dakikalık zevkiyim * keseceği kediyi petshop'tan alan elit satanist * allah yoktur diyen ateisti doven satanist * kolumda jilet yarası,o bir *****nin hatırası...sevdik de ne oldu efes zengin oldu * yangında ilk beni kurtarın * cenaze namazimi jack nicholson * evrimdışı * sev ama mevsimlik olmasın, yaz'ın acıp kış'ın solmasın * kurdanla anakart tamir eden adam * mutluluğun resmini t cetveliyle cizerim * paramız olmasa da cebimizde her kahvede masamız, her kavgada şeklimiz ve her kızda bir resmimiz vardır. * okuz gibi bakmakla tren durmaz ki! * edison elektriği buldu ama parasını biz oduyoruz * sevdik de ne oldu tuborg zengin oldu * beyaz atlı prensi bulmak icin daha kac kurbağa opmem gerekiyor? * yıllardır oturum acmayan adam * pamuk prensesin uvey annesi uyuyan guzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu * lutfen rahatsız edip konsantrasyonumu bozmayınız, bulaşık yıkıyorum. * oğrenci kimliği yerine carrefour kartıyla okula giden oğrencinin dramı * beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol, yoksa beygire kalırsın * hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, mumkunse dişi gonder azrailimi olumle sevişeyim... * guzel asmadan cıkar guzel yaprak, marifet o yapraktan guzel dolma yapmak. * hayat berbat ama grafikleri guzel * sadettin teksoy kadar zeki, pavarotti kadar cevik, ilyas salman kadar yakışıklıyım * zenci mahallesindeki solaryumcu * hangi deniz nereye dokuluyor banane ben icimde boğulurken * a$k bir sabunsa kopurt beni pakize * 14 şubat sevgililer gunu bayan eleman alımları başlamıştır!. * halk kahramanı nuri alco * klonlanırken dna'sına cay dokulmuş maymun Beyendiyseniz Replerinizi Eksik etmeyin __________________