MSN ile cep telefonu bağlantısı!!-Agile Mobile ile karıştırmayın!!!
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- MSN ile cep telefonu bağlantısı!!-Agile Mobile ile karıştırmayın!!!
-
27-09-2019, 01:21:30Faturlaı Hat kullanan arkadaşlar bu ozellikle sizleri ilgilendiriyor!!! MSN de offline olduğunuz zaman listede sarı bir şekilde ve hareketli olarak gozukuyorsunuz.Size tıklayıp mesaj attıkları zaman cep telefonunuza SMS olarak geliyor,ve SMS e cevap yazarak terar karşıya gonderebiliyorsunuz!!Bu işlmei yapmak icin once makinaya MSN Beta 7.0 yukleyin.Bu versionda daha kolay. Şimdi adım adım MSN Mobile: 1-)MSN de ust menude tools(araclar) kısmına geliyoruz. 2-)Tools kısmında Phone(Telefon) kısmına geliyouz. 3-)Phone kısmında Phone Settings(Telefon ayarları) kısmına basıyoruz ve Explorer acılıyor. 4-)Cıkan pencerede Join Now(Anında uye ol) kısmına basıyoruz. 5-)Karşımıza cıkan formu eksiksiz doğru bir şekilde dolduruyoruz. 6-)Telefonumuza bir Code geliyor.O kodu silmeyin cunku form da soruyor. 7-)Ayarlar yapıldıktan sonra tekrar Tools kısmından,Phone bolumune giriyoruz. 8-)3 tane telefon seceneği var yukarıdan Turkey i seciyoruz ve Mobile kısmına 53xxxxxxxx şeklinde telefon numaramızı yazıyoruz. 9-)Alt kutucukta "Allow people on my contacts list to send messages to my mobile devices(Listemdeki kullanıcıların bana cepten msj yollamasına izin ver)" yazıyor bunu işaretliyoruz Ve hayırlı uğurlu olsun diyoruz.Tekrar hatırlatıyorum yanlız faturalı hatlarda işe yarıyor!!! Yapamadığınız kısımlar icin bekliyorum Tabi terazide bekler __________________