Kalbinin bin parcaya bolunmesini istemiyorsan, sana aşık olmayan birine aşık olma... Benim Sevdam Sevipte Kavuşamayanlardandı Benim Sevdam Anlatılmaz Yaşanırdı..!!! ßu qozyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıckırıklarımı Helal Ettim Bile!! Gulu oylesine sevmelisinki soranlara dikeni yok diyebilmelisin "Umutlarımı kefil yaptım... Unutma bana aşk borclusun..." Sevenler Bir Gun Olur Olenler Bir Gun Gomulur Benim Sana Ola Sevgim Ne Olur Ne Gomulur Unutulmak Olmek Kadar Acıysa, Hatırlanmak Yaşamak Kadar Guzeldir..!!!!! Ya Severim Sonuna Kadar Ya Tanımam Olene Kadar Yokuşta Akmayan Ter İnişte Goz Yaşına Doner ∂uηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує cαℓışαη єzιк cσк… ßilemem ßelkide O ßoyle Mutlu!!! Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın… İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Guzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!! *Hayat uc bucukla dort arasındadır. ya uc bucuk atarsın ya da dort dortluk yaşarsın... *Ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!! Sıradanım, ama en on sıradan! *Gokte bir yıldız olsam ilk sana kayardım! Adres yaz 053x xxx xx xx'a gonder gelip ağzını burnunu kırayım... Kaderimi Sen Cizmedin Ki Olumum Elinden Olsun Gozlerimi kapattigim an gozumun onunde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim golgem gibisin peki ya ben senin icin neyim soylermisin ? Cicekler Ruzgarın Şiddeti İle Kızlar Erkeklerin İhanetleri İle Solarlar….. Uzulme Boşwer Be Kuzen Nankore Sevmeyi Oğretemezsin…….. Yaralarımı Sarmak İsterken Karşıma Cıktın Kapanmaya Başladığını Hissettiğim Anda Daha Beter Yaraladın Beni,Şimdi Git Bişey Soleme Anlamsız Kelimeleri Kullanmaya Kalkma O Kadar Kuculme Gozumde Bari Şimdi SADECE GİT Ama Benden Aldıklarını Geri Wererek GoLgem BiLe Terketti beni ArKAma BaKsam Ne YazaR.! ICTIGIM SARAB OLSUN... CEKTIGIM ESRAR OLSUN... SEVDIGIM KIZ MUSLUMCUYSE BU CAN ONA FEDA OLSUN. hic kimse gormesn tanımasın beni..bu gece cekemem boş muhabbetleri..dokunmayın bırakın kendi halime ..rusgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece... erkekler park gibidirler iyileri hep kapılmıştır qOzLeriN ß0sLuqa daLıp qiDer sahipsiZ bakısLarıN ßnm oLsuN isteRiMm. . ! Haps0Ldum SoyLediqim yaLanLara CıkısLar hep kapaNmıs Ruhum daR s0kakLarda. . ! ѕozℓєяιη вuуuк, уuяєgιη кucuк..уαηℓιѕℓαяıη cσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє goяє ѕαηѕℓι, вαηα goяє zαναℓℓι!! Sewmek ßeni ßırakıp Nereye Gidiyorsun Demek DeqiL,Gittiqin YerLerde DUALARIMLA seni Koruyacaqım diyebiLmektir!!! Suskunluğum Asaletimdir...her lafa verilecek bir cevabım var ama ; lafa bakarım laf mı diye ; bir de soyleyene bakarım adam mı diye...! ßni aL yanına eLini ßeLime saR... Kendini mutLu hissediy0RsaN ßir yeRde yiNe ßir saLaklık yaptıN we faRkında deiLsin demektiRr.... qeRcek sewqiLer diLde deiL aNcak we aNcak kaLptediRrr... gєcιcι нєνєѕ ∂єğιℓ... нαк є∂єηє ηєƒєѕ σℓυяυм... ::::::ησтнιηg ιмρσѕsιвℓє:::::: ( hic birşey imkansız değil ) SaRı qiyeR quNeş oLursuN, mavi qiyeR deNiz oLursuN, siyah qiyeR maTem oLuRsuN, KimßLiR ßeLki ßiR qun, ßeyaz qiyeR ßnm oLursun. . . i!i!____Oğℓυм Oℓαηα Kα∂αя Bυ Aℓємιη Yαкışıкℓıѕı Bєηιм____i!i! Sewmek oLmektir bence, Bende sewdim oLmeden once!.. OnLy God Can Judge Me!.. ''Beni Sadece Allah Yargılar'' ßiz ßiz Olduqumuz Icin S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden ßir ßir SiLdik .Geride 3-5 Kişi kaLdık ama icimiz rahat MutLuyuz . Cunku Bu yaşımıza kadar Hic Adam SATMADIK .! KraL OLmayanLara Tac taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.!
eCeLLe SozLu oLumLe NiŞanLıYız TeSaDuFen DoĞDuK YaŞamaK ZoRunDaYıZ HeRKeS aKıLLı oLSun BiZ ŞiFaLıYıZ PaRamıZ mı Var eSRaR aLmaYa ŞeKLimiZ mi Var KıZ TaVLamaYa BiR CaNım Var oDa FeDa oLSun SaNa SaBıKaSı YoK BeLLi SuCu aŞıK oLmaK SeNin iCiN SoKaKLaRDa YaTmaK SeNin NiYeTin BenDen uZaK DuRmaK YaKıŞTımı Bea GuLum Beni BoYLe aRKaDan VuRmaK MuSLumCuYuZ JiLeT aTaRıZ ŞiFaLıYıZ Can YaKaRıZ aLem DeDiKLeRi BuYSa oLuMuNe isYanKaRıZ aLıRıZ eMaNeTi BoZaRıZ aDaLeTi maHaLLemiZDen GeCiLmeZ eLimiZDen Su iCiLmeZ ŞiFa CoCuĞuYuZ BiZ BiZe RaJon KeSiLmeZ DeLiYiZ DoLuYuZ SoZuMuZ GeCeR ŞiFa CoCuĞuYuZ ŞeKLiMiZ YeTeR ŞiFa meRKeZ aKıLLı oLSun HeRKeS BiDavsiye SewdinisMi Adam qibi Sevin Sewmeyeceksenisde oYnadmayın...!! aLaynısa sLm.. SoNRa BeN NeYaPTıM DeMe!... HaSReT VuRdU DoNduM DeMe!... AkLıM SeNDe BiLSeN BiLe!... AŞka GaLiP HeP Bu GuRuR!!! Ne OLuR BiR SoZ SoLe YuZuMe BaKMa OLe SuSKuNLuGuN YaKaR BeNi KaRŞıMDa DuRMa OLe Yağmur, mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM :'( Hani insan aglamak ister, Gozlerinden yas gelmez !Hani birini bekler o hic gelmez! Iste o zaman olmek isterde ECEL gelmez Sevgiler sahte , insanlar ***** , hayatınız plan , Alayınız yalan !!! Alayına İsyan Kralına Tek Kurşun !!! GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir.. ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßunyemde..Sen koca ßir HİC oldun ßende, €ttiğin T€K cumle ile..! N dnyLr yıktm sni buLmak icn, N umutLr unuttm sana gLmk icn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa.. Cocuum du$unme, birascık yaLan a$k icin soLenen $eyLer..! ๒เt๓เş ๏l๔ยğย เcเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เcเภ ﻮul!! ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя... cค๒ค ﻮoรtєг๓є cuภкu єภ เאเ şєאlєг єภ คz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภ ﻮєгcєкlєşเг… єη вuуuк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!! oğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кoקгuאu кยllคภıק,ђคภﻮเรเภเ אıкคςคğıภ๔ıг... иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉcỉи,vỉяğuℓ κα∂αя єğỉℓмєм..! ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α cσκ cєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..! αѕκтαи уuζuмuζ ğuℓмє∂ỉ ∂ỉує,тαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉує,нєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉ ỉѕє,κυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи..! herkes baksın işine bayılmayı olmek zannetmesin kimse bu alem akıllı olanı sever bende Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Cunku bnm farkımı farkedenler senden cok FarkLı yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin... Karakteri Oturmamis Toy ßunyeler. Amacsiz Yasayan 5 Para Etmez Lumpenler Yandan ***** Yalandan Sevgililer , Arkadan Vuran Sinsi Kolpalar Cafede Uyuz - Nette Casanova Takilan Zavallilar 2 Cift Lafim Var ..in Gidin. Burlarada Senden Cok Bir Gorsen AnLarsın..Oralarda Benden Yok Bir Duşunsen Anlarsın !! hayaTı gosya$LarınLa değerLendiReceine..kahqahaLaRınLa cesaLandıR.. Dun Cnm oLan Yarm,Duşmanm oLamz bnm!HatırLarı hep sorulr,slmları alınır..Sildiklerm vrdr Bir de!Adları anıLmz,sadce BedduaLarımdr
Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GercekLeri Artık Ben WaszGectim...YaLnıszLıqı Sectim.. ne kalana git derim,ne gidene kal...Kalacak olan yerini,gidecek olan yolunu belirlemiştir zaten!!! Artıq ne gozlerim,ne guluşum,ne ellerim ne de KaLbİm snn..Artıq hepsi bnm! Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gozlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sozun Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda.. A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßoyL€yiM !!! Not: Rep Ve YorumLara teşekkurler __________________
Serseri Aşıklara Serseri Nickler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Serseri Aşıklara Serseri Nickler