-Organ bağışına EVET diyorum ! Kalbimi sana vererek (: -Uyuşturucu Kullanmaktan Ciğerleri Pas Tutmuş Bir Adam . Sevişmekten Vucudunun Heryeri Morarmış Bir Bayan . Kim Suclu ? -Sende haklısın duşunmeye ne gerek varki ?? Dunyayı su basmış Ordeğin S*kndemi.. -Annesi Kapalı Diye Utananlar, Siz Gotunuzu Başınızı Acıyosunuz Anneniz Sizden Utanıyor Mu !! -Kufur şeytαnα mαhsustur, tovbe insαnα.. Aşk kαdınα yαkışır, sevmek "Adαmα"…
-Ataturk'e kufur edenlerin, uzerinde Ataturk resmi olan paraya tapmaları ne komik değil mi ? ,) -Veremli bir fahişe gibi kusuyor uzerime hayat ; kanla karışık yalnızlığı.. Ve artık Rabbim bile sırtını donmuş bana!! Olmesem ayıp.. -Namaz Kılan Bir Cemaatin Onunde Durup , "Onumde Diz Cokuyorlar" Diye Boburlenen Bir Deliden Farkın Yok ! Var Sen , Sana Secde Ediyorum Say... Oysa Bakmayı Bilmeyen Gozlere , Gorunmeyenler Var ; ALLAH Var , Aşk Var ... ! -Ayna benim en iyi arkadaşımdır. Cunku ben ağladığımda, o asla gulmez.. -"Bazen, İntihar etmek icin başınıza silah dayamanıza gerek yok! Yastığa dayasanız yetiyor ,yalnız başınıza..." -Cenneti Gormek İstiyοrsαn , Git Kur-αn Oku ! ' Onun Bunun Gulmesine Gerek Yok ! ♥
-Selam ben sevgilin, Pardon sildiğin ! Hayatıma girip s*ktiğin. Sonra 'Mutlu Ol' diyip tek kalemle sildiğin . ! ♥, -bilki senden asla vazgecmedi bu serseri hala sana aşık hemde ilk gunki gibi...
-Onemli olαn sevgiline mini etek giydirtmemek degil ; cevreye yiyosα bαkın bαkışı αtαbilmektir.. -
Ne zaman yıkılır hayaller , o zaman devreye girer maddeler.. -2.Eklenen Sozler-
-Varsın İki Gozlu Bir Evimiz Bile Olmasın Bizim . Ben ' İki Gozunde ' Bi Omur Yaşamasınıda Bilirim -Bağırma annee ; Yemin ederim ki bilerek sevmedim . - Odandaki duvarlar ne kadar şanslı , seni uyurken izleyebiliyorlar... -Afrikα'dαki cocukLαr αcLıktαn oLuyor , Turkiye'dekiLer Aşktαn.. -Cebimde Taşıdığım Hayallerim , Paylaşılacak Dostluklarım VarBilmeyene Aşkı Oğretecek Kadar Yureğim , *****lere İnat Guluşum Var ..
- 3 Eklenen Sozler - Kaderimiz olan aşka değilde , Aşkıyla kaderimizi değiştirenin ********liğine ŞEREFE (, Duştuk Bikere Hayat Bu İşte, Donermi Devran Zor Bu Gidişle, Yaşama Umitten Muebbet Aldık, Sahte Ruyaya Toprak Saldık... Artık cok gec kızım hic boşuna uğraşma Bana ait cumleler aramam opulmuş dudaklarında.. ;D Erkeğin Bekareti Kulak Zarıdır Evlendiğinde Karı Dırdırıyla Yırtılır ! Yureğine unutmaktan soz et, nafile dilde son duet; "UMUTLARA" kes bir bilet...
Devamı Yorumlarda __________________