tımaam maa : tamam mı olim : oğlum kızaaammm : kızım yafri :yavru Ban : ben San : san Lutfaaan : (lutfen) Biliyomısaaaaan : (Biliyor musun) Hayvanssııaaan – (Hayvansın) falan oldum - ? falan yapmak - ? hadi papaaay – Haydi baybay intiharlardayım – cok uzuldum pozitif elektrik alamadım senden yane, tımam ma? – senden hoşlanmadım inanmıyoroaam - inanmıyorum regular cola – normal kola (light değil) yivrencsiaaan - iğrencsin nerdeyim oldum – nerede olduğunu şaşırmak partilemek – parti yapmak aklımdasın yapmak - cep telefonunu caldırıp kapatmak bay gelmek hatta kus gelmek – bıkmak, usanmak cılgın atmak - delirmek merba - merhaba nassin - nasilsin ban iyyiam, san - ben iyiyim, sen ban de ama cik mikarrna yediam - ben de ama cok makarna yedim pantlonundan bellia - pantolonundan belli viraenc duryo di mia - iğrenc duruyor değil mi vet, boyfrand yuznden labilir mia- evet sevgilin yuzunden olabilir mi bilmiyoruam kia - bilmiyorum ki narde okuyosssuan - nerede okuyorsun kic unversitesia - koc universitesi Bazı kalıplar ve ornekler abi dun manyak bi pilav yaptıaam Alocuuuumm coooook korktuuuuummm deermişimm sen de yeeermişinn ay hadi optum şekaar kafe caddede branc yapalim maaaaa kendine cok iyi bakıyosuun tımaam maa kendine iyi davran şeakear olur maa ay cittan yaaneee Aşkııımmm naaaeeebeeeeerr ayyy arkadaşlar lutfeaaan biraz kull olalım yanee baba iyij(c)e disconnect falan oldun ortamlardan kuşuuuumm __________________ __________________