onceLikLe şunu yeniLemek isterim ki insanLar burada ufakta oLsa biraz emek harcıyor. Lutfen saygıyı cok gorup teşekkurLerinizi esirgemeyin.
SoyLedikLeri gibi ne kadar da zengin bir diL Turkce ; di Li gecmiş zamana sığdırabiLiyor hayaLLerimide yaşadığım tum guzeLLikLeride ; Seviyordun , ozLuyordun , ve ben mutLu olmak istiyordum Ve asLında ne kadar da fakir bir diL Turkce ; soyLeyecek soz buLamıyorum şimdi o gidenLere!
-
Duvarda asıLı "DIPLOMALAR" insani "INSAN" yapmaya yetmez unutmayın ki "ADAMLIĞA REFERANS GEREKMEZ"
-
TeLafisi oLmayan şeyLerin , izahı "G E R E K S İ Z D İ R"
-
Hepimiz koştukca koLtukaLtı terLeyen , karıdan siktir yiyince uzuLen ama cooL gorunmeye caLışan , yere duşunce "bi goren oLdu mu La" diye sağa soLa bakınan , ayakkabı bağı cozuLunce bağLamaya uşenip ayakkabısının icine sıkıştıran , az samimi oLduğu cocuktan sigara istemeden once "dur azcık muhabbet edeyim de sonra isteyeyim" diye duşunen maLLar değiL miyiz?
E daha ne sikime bu "ben farkLıyım" cabaLarı ?
-
SessizLiğe kamcıLanmış sozLerime bağLadım ben gidişLerini ; Bıraktığın yaLnızLığa besmeLeyLe başLayarak intikam aLırım sevgiLi
-
Eskiden bir yastıkta "KOCAMAK" vardı şimdi bir yastıkta birden cok "KACAMAK"
-
SuskunLuğun misafri oLmaktan haz aLıyor yureğim musaLLa taşındaki cesedin suskunLuğu kadar suskunum konuşmaLara kustum gemiLerim artık kendime yoL aLıyor her zaman her yerde her isteniLeni anLatamıyorum kime neyi nasıL isptLayacaksın o haLde suskunLuğun eLini tutuyorum merhem tutmaz oyLe yaraLarım var ki ! Konuşamıyorum icime atıp susuyorum "Kurşun gecmez şartLanmış beyinLere" soz geciremiyorum
-
Sadakat kadar onemLidir bazen bir aşka saygı duymak. Ama biLmeLisin kimse benim kadar sensiz kaLmamıştır bu kadar ucuzLuğun icinde !
-
YaLnızLığın sebebi ne o , nede bir başkasıdır .. Sadece uLaşamayacağı bir hayaLe gitmeye caLışan kaLbin , gerceği anLamasıdır"
-
"BİZ" oLamadık Anne ... Soz Vermiştik Birbirimize Hep Birbirimizin oLacaktık Birbirimizin oLarak KaLacaktık.
-"Ama"-
O Gitti anne Bıraktı beni YaLnız ,Caresiz Unuttu verdiği sozLeri Ucuruma surukLedi yokLuğu anne Oysa o kadar cok dua etmiştimki Duymadı mı yoksa beni ? KabuL etmedi mi soyLedikLerimi Cok ozLedim onu anne. Sana sarıLıp ağlayabiLir miyim ? Onun yerine
-
Yalnız oLmak , YanLış yerde ve yanLış bir kaLpte olmaktan iyidir.
-
Ben hic kimseyi yakmadım . . onLar benim ateş oLduğumu biLe biLe geLdiLer
işinize yaradıysa ne mutLu bi teşekkur kafidir . . iyi forumLar