Okurken heycanlandıran sozler bunlar Frmtr'de İlk..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Okurken heycanlandıran sozler bunlar Frmtr'de İlk..
-
27-09-2019, 00:59:03İlk ilişki isteği yollayanı kabul ediyorum. -Diyecek kadar basitleştirdiniz Aşkı... Gunduzun αydınlığındα gorebileceğimiz en uzak cisim guneştir ; αmα gecenin kαrαnlığındα milyonlαrcα kilometre uzαklıktαki yıldızlαrı gorebiliriz.. "Bırαk dα geceleri senide goriyim" Senin Anlattığın O Masum Masallar Cok Eskide Kaldı Be Anne ; Şimdi O Kırmızı Başlıklı Kız Hergun Başka Bir Evde. Başkaları tenine değdiğinden beri, ozur dilerim, seni ozlemiyorum. Sevdigini serbest birakk donerse senindir,donmezse kardeşinin.. Biz de bilirdik sevgiliye cicek almasını. Lakin karnımız actı, yedik karanfil parasını.. Sevişmekten bedeni moraran değil, sevdiğini soylerken yuzu kızaran insanlara layıktır aşk.. Onca insan arasından bula bula onu mu buldun diyorlar - Bak hala seni insan sananlar var.. (: İnsanlar ikiye ayrılır.. 'Adama' oynayanlar , 'adamı' oynayanlar.. Facebooktaki sohbetler mesajlara kaydedildiğinden beri ayrılıklar %90 Arttıı. (: Sevgilin mi kardeşin mi diye sorma.Sevgilim giderken kardeşimde yanındaydı. Cenneti merak ediyosan git Kuran-ı Kerim oku. Onun bunun gulmesine gerek yok.. Bir başkasını seversin dediler ; Onlar bizim doğması "UTOPİK" oğlumuzun pipisini yesinler... (: Sende haklısın duşunmeye ne gerek vardki ; Dunya'yı su basmış ordeğin "S*kindemi".. "Aldatan kişinin cinsiyeti ne olursa olsun, Medeni hali ********dir.." -kanka. anka. nka. ka. a. as. ask. askı. askım. ♥ Yokluğum Değiştirmiş Seni . En Cokta Edebini.. Sen Hangi Ellere Kaptırdın Kendini ? Oysa Ben Allah'a Emanet Etmiştim Seni.. Siz Bizim İcki İctiğimizi Sanın. . . Biz Hayellerimizi Kafamıza Dikiyoruz ; ) Beş Dakika Sonra ; Sarhoşuz (: -Hayatımız Celişki , Nasıl Olsun İlişki ? -Aklından Gitmekmi Geciyor ? S*ktirgit Bitanem... Haykıracaksın ! Ama İsyan Etmeyeceksin... Ağlayacaksın ! Ama Belli Etmeyeceksin... Onsuz Kalacaksın Belki; Ama Asla Vazgecmeyeceksin.. İyi Forumlar , Yorumlarınız İcin Şimdiden Teşekkurler.. __________________