Lord Gaben, DOTA 2'ye Kahraman Olarak Geliyor
Dota 20 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Dota 2
- Lord Gaben, DOTA 2'ye Kahraman Olarak Geliyor
-
27-09-2019, 00:51:55Bize kalırsa Lord Gaben, yani Steam'in ve aynı zamanda Valve'ın sahibi Gabe Newell, Stan Lee'nin izinden gidiyor. Kendi eserlerinde kendini de eklemek, en guzel Stan Lee'ye yakışan bir hareket. Fakat bu konuda Lord Gaben'ın da fena durmayacağını duşunuyoruz. Bugun acıklanan haber, oyun dunyamızın kralı Lord Gaben ile ilgili. Oyunun oyuncularından biri olan "down_limit" adlı kullanıcı, Gabe Newell'ın DOTA 2'de shopkeeper olmuş bir halini cizip, oyunun yapımcılarına gondermiş. Oyuna bunca zamandır verdikleri destekten dolayı boyle bir teşekkur etmek istediğini belirten down_limit, şu şekilde bir yorum yapıyor: "Bircok insan bana bu calışmanın, geliştiriciler tarafından fark edilmeyeceğini soylediği ve zaten ben de bunun yok sayılabilir bir calışma olduğunu biliyorum. Fakat, topluluğun da desteğiyle, geliştiricilerin bu shopkeeper skinini gorup, New Bloom zamanı oyuna ekleyeceği umudunu da kaybetmiyorum, kaybetmek istemiyorum." New Bloom Festival ise, Cin'deki yeni yıl ile eş değer zamanda gercekleşen ve her sene yapılan bir etkinlik olarak biliniyor. Bakalım gercekten geliştiriciler bu cizimi dikkate alacak mı? Bence almalılar, pek tatlı duruyor be. __________________