Arkadaşlar gunumuzde kamera guvenlik sistemlerinin ne kadar cok kullanıldığını hepimiz ac cok biliyoruz ama bu kamera guvenlik sistemlerinin ne kadar cok pahalı olduğunuda biliyoruz arkadaşlar şimdi bizim yapacağımız yontem cok basit elimizde olması gereken malzemeleri soyluyorum 2 adet msn adresini 1 adet web cam 1 adet pc vede adsl internet bağlantısı sanırım bunlardan hepinizde var şimdi arkadaşlar web caminizdan nerenin goruntusunu almak istiyorsanız oraya yerleştirebilirsiniz mesala dışarıya yada evin icine yerleştirebilirsiniz misal veriyorum web cami dışarıya kapının onune yerleştirdiniz ondan sonra yapmanız gereken 1.msn adresinizin plus ayarlarını tıklıyorsunuz tercihler anlık iletiler istekleri varsayılan değerlerde otamatik kabul et seceneğini işaretliyorsun ondan sonra tum istekleri otomatik kabul ete getiriyorsunuz goruntuleri otomatik kimlere izlettirip izlettirmeyeceğini kişileri filtrele seceneğinden ayarlıyorsun sadece goruntuyu ben izleyecem diyorsan kişileri filtrele seceneğinden sedece sectiğim kişilerden gelen istekleri kabul et seceneğini tıklıyorsun listedeki 2. msn adresini bulup onun uzerine bir kez tıklıyorsun tıkladıktan sonra ekle kutucuğunu tıklıyorsun tamama basıp ordan cıkıyorsun ondan sonra tamam uygulaya basıp komple cıkıyorsun bunları yaptıktan sonra sedece goruntuyu sen otomatik acıp izleyebiliyorsun bu ayarları yaptıktan sonra evinizdeki pc yi msn nizi internet bağlantınızı acık bırakıp internet kafeye gidiyorsunuz internetkafede 2.msn adresinizi acıp 1. msn adresinize kişimin web camerasını goster seceneğini tıklıyorsunuz evdeki kurmuş olduğunuz web caminiz otomatik olarak acılıyor bir ornek daha vereyim arkadaşlar evden cıktınız evde kimsede yok internet kafeyede belirli bir sebeplerden dolayı gidemiyorsunuz ama aklınız evde kaldı o zaman ne yapacaksınız evden cıkmadan once msn deki samimi olduğunuz arkadaşlarınzında goruntuyu otomatik izlemeleri icin onlarada kişileri filtrele seceneğinden izin vereceksiniz (web cam evin icindeyse bu seceneği size pek tavsiye etmem. ondan sonra arkadaşınızın cep telefonunu arayarak goruntu hakkında bilgi alabilirsiniz evet arkadaşlar benim anlatıcaklarım bu kadar. Umarım işinize yarar __________________