né éL!mdn †u††Lr né yuzuMé quLduLér ß! qun 0Lsn oLmuné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dunyda mu†LuLq Haramm$ méqéR!!! Su aLaN ßir Gemi GBi HeR gecEn GuN YaVa$ yaVa$ ßatıoRm. taYfaM yoq. . YoLcuM Yoq. GemimLe ßirLiktE ßaTıcaK hiC ßi$eyiM yoq. HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq DéDim UmuT DédiLér Onu Du$uNméq DédiM Olméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SoLédiM! kaLbimin aLbumu ResmnLe DoLu Sewqine muhtac.Sen wurkac..Denemeye curret biLe yoq..bende SensizLik qonLume kıskac. HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yoné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!.. ●●●Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kotusu OLmaz!!●●● éLime şiSé aLınca Ynıma qéLirR d0st biLdiqLérm Şişe dißé wRunCa CéqéR qiDer qeCmişiNi siqtikLeRriM A$k'La SakLanßac oYnuorm !! En iisi icimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...! HeRŞeYi aNLaTaN gOzLeR vaRKen.. sOzLeR koLaYCıLıK oLuR.. YeTMeZdE zaTen..!!!! Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Cunku bnm farkımı farkedenler senden cok FarkLı ' qéŁ qôR ßu CÂnım ôŁûЧôr..ЧÂnıp ЧÂnıp Tutuşuyoor..Âşkın oЧŁé ÂcımasızKî..HérqûN ЧÂrÂŁÃ‚r ßûЧûЧoR.. [c=4]duyguLarıma ésir oLuy0rum séni qoruncé,insÂn ßin kéré yÂnıy0r ßir kere sévincé .. ![/c] OŁuм ѕıcáк кáяsıŁıуоя βέиi.! Sáикі έŁvέđà điyέсέģiм siмđi... [c=10]BiR aN icn umTLendm..BLki Benm oLuRsn diYe....YaLan aşKı kabuLLendm...YaLan oLsandaa.. GEL YİNE..![/c] Polis tutanakLarına kirLi muRekkepLe Hırsız Diye Gecti Adım..yaRından ßir Avuc Umut caLmıştım.. [c=10]' ŞéкéяLî ЧÂLÂηLÂяıмız ωÂяdı Єη Cøк ßîявîяîмîzé SőγLéмéγi Séωéяdîк яøL γÂpмÂγı Séωéяdîк hîς 0γuηćÂqıмız Чøктu...[/c] [c=10]' HÂyÂtımdÂkî qêrî dôñû$ûm kµtµSµ ¢ıLmåz hî¢ ßêñîm, têk ßîLdîqîm ß1r kêrêdê SîLdîqîm..[/c] $ıRınqayLa CeK a$Kı iCimDen ßiR $éy éKSiLmézKi KinimDén Kmseyi aRamıoRum aRtıqq..oLanLaRr Ztn Ynmda..SikdR oLup qidenLeRr KimiNn umRunda ??? OŁuм ѕıcáк кáяsıŁıуоя βέиi.! Sикі έŁvέđà điyέсέģм sмđi.. // qêrî dôñû$ûm kµtµSµ ¢ıLmåz hî¢ ßêñm, têk ßîLdîqîm ß1r kêrêdê SîLdîqm [c=2]'AqLamakTan Yaş mı KaLdı qozLérimDé DamLayacak?? .. Bu HÂLimDén anLamaYan oLunce mi değeRimi anLayacaq.. ?[/c] [c=6]KÂLdm Yné Téq ßsmÂ..ßomßoş..Dûnya ÂhReT HÂyÂT KûSstûm..[/c=7] SnnLe ßen ßu Oykunun Kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ßen Dunya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..! [c=4]NéFRétt..NéFRét édioRum Sndn!! NéFRét édécéqim ismini SôyLéyéNLéRdéNn.. Séndén ßÂhSédénLéRdén!..[/c] [c=6]Ynmda oLsn $md hic kon$masak.. AğLasak bin kere pi$mn oLsak !! Snra yine bozsak yemnLri SarLsk.. OyLece kaLsak...[/c] [c=4]*...Kısacık [/c][c=13]ßir A$kTı[/c] [c=3]ßu Yaşadığımız [/c] [c=45]TatLı [/c=33] [c=6]ßir Oyundu[/c] [c=12]Oynadığımız[/c] GuLméyé hasrét kaLdım..MutLuLuğa yabancı..ELLéré néşé yağar, Bénm qonLume acı..! kaLbimn aLbumu RésmnLé doLu Sévqiné muhtac. Sén vur kac. dénéméyé Currét biLé yoq. bndé SénszLik qonLumé kıskac. [c=10]Hnqi doktora qittySm SnSizLq yzdı rècètème vè èkLèdi hèRqn dzènLi oLaRq oLnècq...bqundè oLdm yaRını ipLè cèkioRm[/c] [c=30]' ÂrÂrım Séni ßu ЧoLLÂrd ЧÂpÂЧÂLnzqén.. ЧÂnÂr mı Чûréqm ßéßéqm SénSzqénn..[/c]
NickKkK? BakKk o ZaMaN $imDi
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- NickKkK? BakKk o ZaMaN $imDi
-
27-09-2019, 00:46:02Ben bana yetecek herşeye sahibim , Gerisi sizin olsun.. Kndime buqun yeni bi şans verdim. Once duvarımdaki sonrada kaLbimdeki kirLi isimLeri siLdim! hadi tut eLLerimden qok qibi oLu qibi yaLnızım aLı$ıLm$ın dı$ındaki varLık biz oLuyoruz sınırları,kuraLLarı... tanımıyoruz Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye senin hile ve yalanlarnla başa cıkamadm bu bna dert oldu.onunde diz cokmedim ya buda SANA dert olsun Bir a$k'i payLa$mak icin cøk qec ßir payLa$ýma a$ik øLmak icinSe eRken.ßeni Sevda yeRimden vurdu yine zaMan..$imdi Sana SøyLenecek Tek CumLe : ßende Sana yeticek Kadar Kalmadı.. ! Yuruorm kendi yoLumda başka hic kimsei duşunmeden umursamadan, istemeden.. Kendi hytmn efendisi oLdum yenidnn! ~ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi. kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=)) damDan du$er qibi hayaTıma qirdin bNi deLi diwaNe ettiN suCum neydi kiéé beNimm, kendiNe aşık ettinn .!! Bir solukta okumak istemiyorum seni, sayfalarını cevirme. Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ coqtaŋ véda ettm a$qLaяa… qoZzLéRimi aCsam Daa Sn CıqSaŋ KaR$ıma.. KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm..!! KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!! İcimdéqi SénSzLiqi Shn ßaşLaTrShnßiTiRirsn..!! aqLımDa KoR ßa$LanqıCLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war… Ké$qé Hép Cocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa..!! Snn mutluluqun kalp kırmaq ustunéé!! ‘ | Plaч baCk déqiL bu qéяCék sés.Soz мuziK sana чazмaK téяS | ßén Sana Kıyar Mıyım O Kadar Hıyar Mıyım! ‘ HayaLLér GércékLérin Yarısıymı$ Séndé Yarı Yarıya ßénimsin! ‘ Ya Déqérimi ßiLsédin Ya Da Déqérin KayßoLmadan GéLsédin! ‘ ßénsizLik OLé Koysun Ki SoL Yanınaßana GéLmék İsté Ama Yuzun OLmasın! ‘ Hayata Hép GuLuorumMaksadım PoLLiannacıLık DéiL! Hayata GıcıkLık! ‘ Gécmi$i Géri VérséLér, ßu Kéz En Cok Kéndimi Séwérim! ‘ ßén ßiLékLérimi Késérkén Kéndimi OLdurmék İstémiodum! Sadécé Kanımdaki Séni Yok Etmék İstémi$tim! ‘ ßéni Séwméktén Vazqécßén Sénin Sahté Dunyanda 1 MasaL Kahramanı OLamaz!Saat 12: oo’yi CaLdıqında KurtuLamazsın ßéndén! ‘ $u Gidéni Durdursam Cékip Dé Etéindén, SorsÂna Haßérin Var Mı OLécéindén? ‘ İkinci EL Ovqu TuccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sunßénim Satacak MaLım Yok Ki Owquyé İhtiacım Olsun ‘ ALém A$ık OLuo Sonna ALkoLiqßén Kéndimé A$ıkım Hémdé PLatoniq ‘ Du$unuo Musun Hayatın ßoktan GéctiqiniHayaL Et YuzLércé Ki$inin OLméni İstédiqin siLdiqLérim wardır 0nLar yanLışLarımwepİşmanLıqLarımdır * aDLarı anıLmaz HatırLarı s0ruLmaz Sadece ßéDDuaLarımdır !! ‘ Gozumu ßoyamaya CaLı$ma OLum ßénim Dunyam Zati Rénqarénk! Pi$man DéiLim Ama HatıяLamaı UnuddukLarım Faя ArtiSt Hic DéiLim Ama “MuhTé$ém OLmaK” KanıMda Faя! x) ‘ Gozya$Larını SiLéßiLécéin Ték Yér ELinin Térsi Akmasın Gozya$Ların IsLanmasın N GozLérin N Dé ELinin Térsi ‘ OzqurLuk Warsa Ucmak Nié geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım вıяαкıρ gιтмєℓι мιуιм вυ вєηℓιктєη,υzαкℓαяα؟ Kader bize ørøsbuya a$ık øLan deLikanLı røLunu vermi$ OmruM HaRaP OLmuşh gonlum derbeder … ŷàpЯák đØkэŋ gэŋcLìğímîŊ SåtIя àЯáLårI åLtI kIrmIzIyLå ¢ìzíLmiş vE tIrŊåk ì¢íŋě åLıŋmIş SuskuŊluğumuŊ bÃ‚Ş hăЯfLêяĭSјŋ YOqLUun BiLє BєNi TєRq єdİoЯrR..!!! inandıqımın peşinden qidecek kadar Asi..... Senin icin ßaskasını Terkeden Baskası iCinde Seni TerkedeR Aiq OL ("●")..кαLвiiм ανυcυмα ѕιgмιуσя αятιк αййзз..("●") Benden Once Opulmuş Dudaklarda Bana Dair Cumleler Aramam Ben ! Chok ßıktıysan Hayattan ßir mézara qit OLuLér ii ßiLir Yashamak quséLdir..=] Değer vermek sadece matematikte işe yarar..! ßén soqaq lamßası deqiLim - hér 1o meTreDé bir baNa rasTLayamazSın.. SoyLe SatıLık Aşkının Fiyatı Ne,SoyLe Değdimi ********Liğine.Dunya Dondukce Tek Gerceğim Şu; ''SeNiN İciN DıŞıN *****''... OzneLerime Karışmadan GirebiLeceksen CumLeLerime,Kirpik UcLarımı IsLatmadan GidebiLeceksen ve Goz BebekLerime Cocuğun Gibi BakabiLeceğine Soz Vereceksen... Şimdi Butun YoLLarı ''****** eDeRiM aYaKLaRıNa''...!!! Ben 'SeN SeN' die bittim Kızım ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İctm Kızım,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !! OyLé ßir $arkı DinLémk İstiyormki İntihara Té$ébus Ettirsn,OyLé ßir MutLu OLmk İstiyormki ßéni Hayata ßağLasın,İmkansız Mı..?? ßσğαzıм∂α Ќίℓίтℓєηίρ Ќαℓ∂ığı ίcίη ∫oуℓєηмємίş ßίя ∫uяu ∫oz¢uк Vαя ίcίм∂є.. ҢěŖқĘŞ ҚoņŭŞŢŭĞûňù ýāŹãг,ßỂИ ÌŠě §Uš†ÙҜĿąŗĭMї Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de. $imdi SensizLiqe quLumsuyorum.. U¢uRumun kıyısında.. SΌή BάkıѕţάКі Ό Gozler kάldı aklımdά ●•٠· eĞeR BiRGuN BaNa DoNeCeK oLuRSaN GeTiR EsKi GuNLeRiMi... 'Belki' Dunyasında...'Keşke' Kokan Havayı Solurken 'İyi ki' Dediqim Tek Nefesimsin ßµ Kådå® Fåhî§êñîñ SµLTåñ ßµ Kådå® GôTûñ K®åL øLDµgµ ¥ê®Dê ßêñ Âñ©åk ßî® Sø¥Tå®ı¥ım ßµ Kådå® Fåhî§êñîñ SµLTåñ ßµ Kådå® GôTûñ K®åL øLDµgµ ¥ê®Dê ßêñ Âñ©åk ßî® Sø¥Tå®ı¥ım Serseri Olup Yataklarda Unuttuklarımızda Değil, Delikanlı Olup Elini Bile Tutmadıklarımızda Aradık Aşkı...!!! Hep Yarım KaLdı SevqiLerim ve hep YaLandı SeveNLeRiM [B]oRaLaRda ßenden yoqh du$unSen anLaRsıN - ßuraLarda Senden coqh ßi qoRseN $a$aRsıN ! . .> .... «« .!!•?•??•?• »¦« ßoğaZımda DuğumLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« [c=2]..SusLu a$K kéLiMéLéRi yOoK ßisdhé ßaKı$ıMıs yétéR qéRCéKtéN SéWéNé..[/c] †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0o..! ( - ßђєи..! - λsк..! ) ßi..! Siq†iя..! qi†..! Ǻğℓã∂ığıмıżı Hícßíя żãмãή GõяέмέЎέCέgíήíż ícíή,$íм∂í Gцℓц$цмцżцή τã∂ıήı Cıĸãяıή... [c=2]šση ∂υяυşυм σℓšυη... вυ šση νυяυşυη... ¢єρтє šση кυяυşυм... αℓ šєηιη σℓšυη... šıк вαηα кυяşυη мυтℓυ σℓυяšυη !!!..[/c] [c=4][a=1]گẽήί گẽήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگямŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя [/a][/c=2] Hanqi doktora qittiySm SenSizLiK yzdı rècètème vè èkLèdi hèRqun duzènLi oLarak oLunècèK...bqundè oLdm yaRını ipLè cèkioRm Ne Para Ne Araba NeDe ManiTa Bıraq uLan KoLpa Ses Yapma ! Sixin CumLe ALem ßoLé a$qı 70.386.231 kişiye Got Wer Car$I [c=13] nokTa kdR menfaaT iiCn virGuL kdR eğLmem [/c=45] вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вoуℓє αğℓαякєη нυzυяℓυмυѕυη؟؟... Resti cekerim herkeSe, gozumu kırpmam.. Bir sana kıyamam, bir sensiz oLamam! itLe kopekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim yurєğiмdє goмduм sєиi soкup αтмαк мuмкuи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα ruyαℓαrıи yєтєr bαиα.. Ne Kominizm Ne Faşizm Benim İcin Sadece Erotizm [c=6]Sєηdє вєη вiтєяdє вєηdє Sєη вiтєямi.qoкLєя ağLaSıηda вu γaηqıη Soηєямi.єćєL qєLSiη вuяdaγıм Sєηćє ćaη qidєямi[/c=45] ~√V^√~√V^√V'^~hani senin icin atıyodu ya----------------bak durdurdum.. αℓℓαнıм вєηι oуℓє вιя ѕση вαнαя αуαzıη∂α ¢αηıмı αℓ кι, ѕєν∂ιğιм мєzαяıмα кσуα¢αк тєк вιя guℓ вιℓє вυℓαмαѕıη... [c=6]кαℓвιм ѕєηι ιѕтιуσяѕα ѕoℓє вєη ηє уαριм єℓιм∂єη gєℓмισякι ѕєηι ѕoкuρ αтıуıм.нαяaвєує ∂oη∂uя∂uη gαяιρ goηℓumu[/c=45] éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana TaqMa siKdiR éDD..! [c=4]dìyèLìm'kì kÂp††ìn mÂkyÂjL sµrÂtìnìn pìsLìğìnì, pékì kÂLbìndè'kì ¢ôpLûk nè øLÂcÂk?[/c] OnCa YıL SoNRa KoNuSTu GoZLeRiM SeSSiZ BiR CıGLıK aTaRaK...oNu SeViYoRSuN DiYe BaGıRDı BaNa FıSıLDaYaRaK 2 DaMLa YaŞ BoŞaLTaRaK.. Đυчυчøяυм Aяα §ıяα §esîηî ßîяđe RuчαŁαяıмđα Goяuчøяυм Tαяîf Eđeмeđîqîм GuzeŁŁîqîηî Hαηqî Goz Goяuя KαŁвîмîη Чαηqıηıηđαи Aяđα KαŁαη KuŁŁeяî [c=4]Ya$amı virquLLe uzataßiLseyDik,Ve uC nOkta koyaßiLseydik tum sevqiLerin onune...[/c] HéRKéS AyNıYKeN ßén FarKLıYDıM!..$îMDî HéRKéS FarK Pé$îNDe,ßén AyNıYım...ßuda ßénîm FaRKıM.. aH 1 qoRébiLsém séNi..aH 1 qozLéRine ßakabiLsém..yuRéiné doKunabiLsém..sarıLsam saNa $oyLé..saRıLamadıqıM tuM zmnLar iCin. Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL.. Hêr Gêcên Gùn ßirÂz DÂha Aciyør Canim.Hêr Gecên Gùn ßirÂz Daha KÂn KÂybêdiyør HÂyaLLêrim... yureim yaralı derinden...yanmaz artık istesemde yeniden..cok yaralar sardı kalbim amma..bu yara kapanır mı bilemem... ßoyLeyim nedeni ßen ve ßenden uzak insanLar...kaLbim eski ßi fabrika ve yok artik o caLisanLar… DéqeR veRdikLerimiN qOtu kaLkmasıN..deqeRimi aLıRım qOt qißi kaLıRsıN!!!__________________